מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים עזים בצוואר וזרוע ימיןלילי11/12/2012
שלום,
מזה כשנה וחצי אני סובלת מנימולים תמידיים לאורךל כל זרוע ימין ולכאבים בזרוע ,בשכמות ובעיקר בצוואר.
הכאבים רק הולכים ומתגברים, ועוד ועוד שרירים נתפסים מידי יום ומכאיבים.
תוצאות ה-EMG: רדיקולופתיה כרונית צווארית 6-C5 לימין ו C5 משמאל קלה.
רצופות גם תוצאות ה-CT. אשמח לדעת מה בדיוק הן אומרות (זה כמובן לא ממש עברית בשבילי) - ומה לדעתך יש לי ואיך מטפלים/למי הולכים.
תודה רבה!
בוצעה בדיקת ט.מ.ע"ש צווארי צילום סקירה דיגיטלי צדדי + חתכים אקסיאלים של C1-DI
יישור של לורדוזיס צווארי.
עמדת הדנס יחסית לקשת הקדמית של האטלס ולמסות הלטרליות עם נטייה גסה לשמאל, יתכן תנוחתי.
תקין. C2 גוף החוליה
מודגמים גופי החוליות, הקשתות האחוריות והמפרקים הפצטריים והאונקו-וורטברליים תקינים.
הודגם בלט דיסק מרכזי קל ללא סימני לחץ על השק הדורלי ב-C2-C3.
בלט דיסק אחורי לימין קל,ללא סימני לחץ משמעותי על שק הדורלי בC6-C5 ואחורי לשמאל C7-C6 ו- ו C4-C3.
פורמן נירלי הימני מוצר בגובה C7-C5.
שינויים.פצטריים גסים ב- C4-C3 משמאל.
ללא עדות להרס עצם, ללא סימני שבר.
המפרקים שמורים, כלל מפרקים האונקו-וורטברליים של ע״ש הנסרק.
ללא ממצא פרהספינלי.
הודגמו מספר בלוטות למפה קטנות באזור סבמנדיבולרי של הצוואר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים עזים בצוואר וזרוע ימין - תגובה
ד``ר ליאור מרום14/12/2012לילי שלום,
אין אפשרות לבצע יעוץ וירטואלי ואל תצפי לתשובות לשאלות מסוג זה. זה כבר כתוב בראש הפורום !!.
גשי ליעוץ עם מנתח עמו"ש .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום...
לילי15/12/2012אני תמהה על תשובתך... אני לא מבקשת שתטפל ותאבחן אותי באופן וירטואלי, וגם לא נראה לי שאפשר.
אני כן ביקשתי שתסייעו בהבנה בסיסית של מה שכתוב ומה זה אומר.
אולי לך זה נראה כל כך ברור ובסיסי, אך לי, המטופלת והסובלת - לחכות בתורים של 3-4 חודשים למומחה עמוד שדרה מבלי להבין אפילו ברמה הבסיסית מה כתוב בבדיקות שלי, שגם לתוצאות שלהן חיכיתי חודשים - יכולה להיות חוויה מאד קשה.
יהיה נחמד אם מישהו יצרף לבדיקות גם איזה דף הסבר בשפה שגם המטופלים יכולים להבין, והיא לא תשאר נעלמה בטיזו שפת סתרים בעודי ממתינה למומחה.
אבל כנראה שזה יותר מידי לבקש ממערכת הבריאות, ומסתבר שגם מרופאים בפורומים באינטרנט.
חבל, ועצוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום... - תגובה
ד''ר גד ולן16/12/2012הבדיקה מחשידה ללחץ על עצב ביציאה מעמוד השדרה הצווארי בחלקו התחתון בצד ימין.
עלייך לפנות לייעוץ מנתח ע"ש בכל מקרה כי אי אפשר לטפל בך בלי בדיקה, ולאור ממצאי הבדיקה ייתכן והטיפול יהיה לא רק תרופתי משולב בפיזיוטרפיה, אלא יהיה צורך בניתוח כלשהו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבים עזים בצוואר וזרוע ימין - תגובה
ד``ר ליאור מרום15/12/2012לילי שלום,
היה יותר פשוט לא להגיב לתגובתך, אבל משום שכנראה ממש לא הבנת את מטרת הפורום, אני מביא לכאן את הציטטה שלך מפניתך.
"אשמח לדעת מה בדיוק הן אומרות (זה כמובן לא ממש עברית בשבילי) - ומה לדעתך יש לי ואיך מטפלים/למי הולכים".
מה לדעתך יש לי וכיצד מטפלים זו בדיוק לא מטרת הפורום.
לכן יעצתי לך לפנות למנתח עמוד שדרה.
לגבי תלונותייך על "שפת הפענוח וההמתנה למומחה", לצערי אין לי שליטה על כך
שיהיה לך חג אורים שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?