סיטי צוואר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיטי צוואר
    אסנת
    20/12/2012

שלום, אמא שלי (בת 65) עשתה בדיקת סיטי צוואר ואלו היו הממצאים: היצרות קשה של המרווח הדיסקלי C4-C5 יישור של הלורדוזיס הצווארי המפרקים הפצטלים מדגימים ארטורפטיה ניוונית קשה בגובה C2-C3 משמאל ו C3-C4 שמאל. בגובה C3-C4 היצרות של גובה הדיסק הבין חולייתי עם היצרות נוירופורמינלית שמאלית קשה משנית לזיזים גרמיים ממקור הדיסק אוסטאופיט קומפלקס וגם ממקור המפרק הפצטלי אשר מודגם היפרטרופי. בגובה C4-C5 בלט אנולרי היקפי מסוייד עם לחץ על השוק התקאלי והיצרות של הנוירופורמינה מימין. כל השאר - תקין. אמא שלי סובלת מאוד מהגב ומהצוואר (עם כאבים בידיים וברגליים). מה הממצאים הללו אומרים (לנו זה נשמע כמו סינית), האם ניתן להקל עליה? תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיטי צוואר

הוספת תגובה

• סיטי צוואר - תגובה

ד''ר גד ולן
    20/12/2012

כן, ניתן להקל עליה.
    עליה לפנות למנתח ע"ש במקום מגוריה ע"מ לקבל המלצות לטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה המשמעות של הממצאים?

אסנת
    20/12/2012

סליחה על ההתעקשות - פשוט מנסה להבין בשפה פשוטה מה הממצאים. תודה על ההתייחסות המהירה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה המשמעות של הממצאים? - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    20/12/2012

של אנשים מבוגרים במפרקים שחלקם גורמים להצרות מוצא שורשים. כפי דתב עמיתי,ניתן לעזור לה בהפנייתה ליעוץ עם מנתח עמו"ש
    אלו הם שינוים ניוונים שבחלקם עשוים לגרום למה שציינת.
    כפי שציין עמיתי,ניתן לעזור לה בהפנייתה למנתח עמו"ש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המהירה

אסנת
    20/12/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם המומחה אכן עזר????

יעל
    24/11/2014

אסנת שלום,
    אני יודעת שהדיון היה לפני שנתיים. אבל נתקלתי בו בחיפושים. ואם תוכלי לענות לי אודה לך. האם פניתם בסופו של דבר למומחה ?
    האם אמך עברה ניתוח? ואם לא, האם המומחה באמת יכול לעזור , לתת אמצעים להקל שאינם ניתוחיים?
    אמי בת 89, ועקב נפילות , ובירורים עקב כך, עלינו על הרבה מימצאים בע"ש צווארי. ביניהם גם היצרות קשה מאד בין חלק מחוליות הצוואר.
    רופאת המשפחה המליצה על פגישה עם נורירוכירורג ע"ש צווארי, התור יהיה בעוד שבוע- שבועיים, כל מיני רופאים שפגשנו אמרו לנו שהנפילה לא קשורה למצב ע"ש, ושפרט לשליחה לניתוח , שלא ממש מתאימה לגילה ומצבה, אין למומחים מה לעזור.
    מדובר בנסיעה רחוקה עבורינו, "טרטור לאמא", וכמובן הוצאה כספית בת 4 ספרות.
    האם המומחה עזר להקל על אמך?
    אם תוכלי לענות לי , אשמח מאד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו