מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריצת דיסק: התלבטות לפני ניתוחמאיר05/01/2013
אני בן 48 לא מעשן ומאז גיל 14 אני עוסק בספורט אירובי. בעיקר ריצות, סיבולת לב ריאה. אני עובד בעובדה משרדית רוב שעות היום מול המחשב.
לפני כחצי שנה החלו אצלי כאבים חזקים בגב התחתון בעיקר בשני העכוזים. הכאבים הגבילו אותי מאוד בזמן הליכה (לאחר כמה מאות מטרים) עד כדי עצירה ולאחר מס' דקות של מנוחה ממשיך ללכת וחוזר חלילה.
עברתי צילום סיטי ובאוגוסט השנה עברתי צריבת דיסק אצל פרופסור גיבשטיין בהרצלייה לאחר שאובחנתי בבלט דיסק בחוליות L4-L3. הרגשתי טוב במשך כחודש ואז הכאבים חזרו ובעוצמה גדולה יותר, כאבים בעיקר בעכוזים ובנוסף לאחר מאמץ קל יחסית התחלתי להרגיש שרגל שמאל נרדמת לי, תחושה של כאב ושריפה לאורך החלק הפנימי עד מתחת לברך. לאחר מס דקות של ישיבה הכאבים חולפים.
בהמלצות הרפואים עברתי, סידרות של טיפולים: פיזוטרפיה, כרופרקטיקה, דיקור ושחייה מרובה. הכאבים לא חלפו ואף גברו בתדירות ובעוצמה.
בנובמבר עברתי צילום אם אר ראי. נבדקתי את דר ניסים אוחנה שהמליץ לי ניתוח של עקירת הדיסק, השתלת תותב וקיבוע של החוליות בלוחיות טיטניום עם ברגים.
האבחנה של הרופאים בשני הצילומים. שינויים ניוניים, פריצת דיסק בין החוליות הנ"ל, היצרות התעלה השמאלית וגילשה של אחת החוליות.
אבקש את המלצתכם המקצועית מה עלי לעשות.??
מצד אחד אני סובל מאוד לאחר פעילות ומאמץ קל ובגלל הכאבים איכות החיים שלי גרועה מאוד ובקושי מתפקד. מצד שני לאחר ישיבה הכאבים חולפים ואני פוחד שניתוח גדול יחמיר את מצבי.
תודה על התייחסותכם ותשובתכם העניינית והמקצועית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריצת דיסק: התלבטות לפני ניתוח - תגובה
ד``ר ליאור מרום05/01/2013מאיר שלום,
הפורום לא עוסק ביעוץ פרטני ובהמלצות האם לנתח או לא.
כפי שנבדקת אצל 2 רופאים, שלמת כסף מלא על תשומת לבם ובדיקתם- אני מניח שאינך מצפה באמת לתשובה רצינית אינטרנטית.....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפריצת דיסק: התלבטות לפני ניתוח - תגובה - תגובה
ד''ר גד ולן06/01/2013אני דווקא מוכן לתת עצה אינטרנטית:
עברת מספיק ומצבך לא משתפר אז ייתכן וניתוח הוא הפיתרון בשבילך, ועכשיו רק נשאר לך ללכת לחוות דעת שניה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?