מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריצת דיסק גדולה l5-s1ראובן12/01/2013
ד"ר שלום רב,
בעבר עברתי שאיבת דיסק. כיום תוצאות הCT מראות במרווח L5-S1 : המרווח הדיסקלי מעט מוצר, בלט דיסק אחורי עם פריצת דיסק גדולה מדיו לטרלית מימין גורמת ללחץ על קדמת השוק התאקלי ובאספק הלטרלי, התעלה הספינלית מוצרת עד 4.3 מ"מ הדיסק משיק במהלך של השורש השמאלי.
המצב הוא שיש לי חשש גדול מניתוח עמוד שדרה.
כרגע הכאב חלף כמעט במלואו, מה שכן נותר זה רגל רדומה / אצבעות רדומות ולעיתים לאחר עמידה ממושכת גם תחושת שרפה ברגל שמצריכה ישיבה מיידית.
ברצוני לדעת עד כמה זריקה אפידורלית עתידה לעזור?
האם ישנם עוד דרכים לטיפול שהם לא ניתוח ?
אני מבין שככל הנראה ניתוח הוא הפיתרון הסופי, אך האם ישנן עוד דרכים להקלה בכאב?
האם הרגל עתידה להתעורר באיזשהו שלב ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריצת דיסק גדולה l5-s1 - תגובה
ד``ר ליאור מרום12/01/2013ראובן שלום,
זריקה אפידורלית יעילה בעיקר בשלב האקוטי של הכאב.
יש הרבה דרכים לטיפול חוץ מניתוח- תלוי כמה מפריע לך.... הארץ משופעת ברופאי אליל ומוכרי חלומות- רק צריך לבחור...
מי שאמון על הקלת כאב שלא דרך ניתוח הם מרפאות הכאב, אנחנו אמונים על הסכין....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום ראובן
מורן17/01/2013לי היו שתי פריצות דיסק גדולות בגב תחתון, רצו לנתח אותי, מאד פחדתי וניסיתי הכל כדי לא לעבור ניתוח... אני חושבת שמה שהציל אותי מהניתוח היה דיקור סיני אצל מומחה! כמובן שצריך להתייעץ עם מומחה ע"ש ולעשות את האבחנות הדרושות ואם אין ברירה אז לעשות ניתוח. אבל אם יש ברירה ומנתח ע"ש אומר שאפשר קצת לחכות ולתת לזמן לעשות את שלו אני הייתי ממליצה לך לנסות דיקור...
בהצלחה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)