MRI ועמוד שדרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• MRI ועמוד שדרה
    מבולבלת
    24/01/2013

שלום רב,
    לפני כשנה היו לי כאבי גב מותני, בבדיקת ct התברר שיש פריצת דיסק אך לדברי מנתח עמוד שידרה איננה מצדיקה התערבות ואינה חמורה והיא לא הגורם לכך שכף רגל ימין שלי היתה עם נטיה כלפי מטה ולכן עפ"י בקשת הרופא הועברתי ואושפזתי במחלקה נוירולוגית, מאז אושפזתי 4 פעמים וכן אישפוז בשיקום. כיום אני בכיסא גלגלים עם חולשה קשה בשתי הרגליים , נימלולים באזור הצואר כשאני מטה את הראש קדימה, ואיני מסוגלת לעמוד ללא אחיזה במשהו, ועם הליכון אני הולכת מספר צעדים ורק עם השגחה צמודה ותלויה מאוד באחרים,
    נעשו לי מס' רב של בדיקות MRI לכל עמו"ש ולמוח, הסימנים הקליניים החיצוניים עפ"י הרופאים מתאימים לטרשת נפוצה, אך עפ"י הבדיקות מציינים הרופאים שלא ניתן לומר שזו טרשת , (אני מטופלת בקופקסון כבר חצי שנה ואין כל השפעה) אני אמורה להתאשפז בבי"ח לשיקום והמשך בירור. מאחר שנעשו המון בדיקות ונשללו כל מיני מחלות אחרות ,
    יש לי כאבי גב והברכיים ננעלות , רציתי לשאול האם יתכן שיכולה להיות בעיה באיזור אחר בעמו"ש שעלולה לגרום לתופעות אלו? ואם תשובתך חיובית, האם רופאים נוירולוגים יודעים לזהות זאת בבחינת צילום ה- MRI שנעשה לשאלת טרשת נפוצה? או שרק רופא אורטופד או עמו"ד יכול לאבחן זאת?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    MRI ועמוד שדרה

הוספת תגובה

• MRI ועמוד שדרה - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    24/01/2013

שלום למבולבלת,בעיתך סבוכה ואינה יכולה להדיין במסגרת פורום אינטרנט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתגובה

מבולבלת
    24/01/2013

תודה רבה, בגלל שהבעיה סבוכה אני אכן מבולבלת
    היה חשוב לי לדעת כי אכן קיימת עירנות גם לעמו"ש כשעושים את הבדיקה והיא נבחנת ע"י רופאים מתחום אחר, רופאים מצויינים יש לציין.
    בכל אופן שוב תודה על המענה המהיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו