מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- CT עמוד שידרה מותני וצווארינחמה11/02/2013
לפחות 6 שנים אני סובלת מכאבי צוואר בצד שמאל וכאבים בגב תחתון אגן בצד ימין לאחרונה מצב הכאב החמיר במיוחד בגב עם הקרנת כאב לעכוז, מפשעה ומספר סחרחורות נוראיות בצעתי CT:
ע.ש מותני- L3-L4 קיים בלט דיסק אחורי קל אותו כנ"ל ל L5-S1, אך ב L4-L5 קיים בלט דיסק אחורי ולטרלי דו צדדי עם לחץ על השק ועל הפורמינות הנוירליות יותר מימין
ע.ש צווארי C4-C5 ו C5-C6 קיים בלט דיסק אחורי עם לחץ על השק הדוראלי C6-C7 קיים בקע דיסקי אחורי מרכזי עם לחץ על השק הדוראלי.
1. מה זה אומר? שהצוואר וגב תחתון שלי עם פריצות דיסק?
2. האם זהו המקור לכאבי תופת? בהליכה ישיבה והכי הרבה בשינה?
3. מה הלאה? ניתוח?
4. האם עליי לחשוש שבעוד 10 שנים אני פשוט אהיה נכה?
5. כרגע בעבודה פיזית מאומצת. מה עליי לעשות? להחליף עבודה דחוף?
תודה רבה...ורפואה שלמה לכולם...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר CT עמוד שידרה מותני וצווארי - תגובה
ד``ר ליאור מרום11/02/2013תותי שלום,
מטרת הפורום אינה לבצע יעוץ פרטני , לקבלת תשובות לשאלותיך פני ליעוץ פורמלי למנתח עמו"ש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר מרום
נחמה11/02/2013א. תודה על התגובה המהירה מאוד
ב. ברור שאגש גם לייעוץ פרטני, אני שואלת באופן כללי להבנת המונחים שבשבילי הם סינית ואתה בוודאי מבין אותם יותר ממני.
ג. אשמח אם תנסה להתייחס שוב לגביי השאלות מה יש לי פריצת דיסק בלשון העם? למקור הכאב? להחלפת עבודה?
ד. תודה רבה לך ולילה טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר מרום - תגובה
ד``ר ליאור מרום11/02/2013אין לך פריצת דיסק בלשון העם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה כן?! בלשונך שלך...?
נחמה11/02/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהCT עמוד שידרה מותני וצווארי - תגובה
ד``ר ליאור מרום12/02/2013בעמ"ש צווארי ומתני קיימים בלטי דיסק עם לחץ כלשהוא על חוט\שק דורלי
מעבר לכך, לשם הצעות פתרון והבנה מה גורם לתלונותייך, תזדקקי לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ד"ר מרום
נחמה12/02/2013תודה ד"ר מרום אקח זאת לתשומת לבי ונראה כיצד ממשיכים הלאה..יום טוב!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?