2 שאלות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 שאלות
    נטע
    11/06/2013

*האם שחייה (פרפר) טובה לכאבי גב תחתון או שזה יכול דווקא להזיק? שמעתי דעות לכאן ולכאן...

*מה הכוונה "בקע דיסק"? האם הכוונה שחלק מהחומר הג'לי שנמצא בתוך הדיסק פרץ החוצה מתוך המעטפת? ואם זה הפירוש,האם בקע דיסק זה אומר בלשון העם - פריצת דיסק? הלכתי לאורטופד דרך המושלם שילמתי לא מעט כסף ולא הצלחתי להבין מה אומרת האבחנה שניתנה לי בקע בדיסק לכן אודה לכם אם תפרשו לי את המונח.. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    2 שאלות

הוספת תגובה

• 2 שאלות - תגובה

ד''ר גד ולן
    12/06/2013

שחיית פרפר היא "איומה" לכאבי גב תחתון....
    דרך המושלם זה דווקא "מעט" מאד כסף ביחס למחירים המקובלים בשוק הפרטי....
    בקע דיסק הוא מצב בו אותו חומר ג'לטיני חורג ממעטפת הדיסק אך הוא עדיין מחובר לרקמת הדיסק, לעומת זאת "פריצה" היא מצב בו החומר הג'לטיני מנותק מגוף הדיסק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

נטע
    12/06/2013

אז זה אומר שהדיסק יכול לרפא את עצמו ולחזור למצב תקין או שזה מצב בלתי הפיך כבר? ועל איזה סוג שחייה היית ממליץ או שחייה לא טובה בכלל לכאבים בגב התחתון?? (בקע דיסק בחוליות s1-l5) המון תודות!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו