מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גב תחתוןשלומי21/06/2013
שלום רב,
שמי שלומי ואני בן 34.
לפני כחודש הרמתי משהו כבד ותוך כדי ההרמה בסיבות שמעתי קליק בגב התחתון ומיד הרגשתי כאבים בגב התחתון עם הקרנה על שתי הרגליים בעכוזים.
במשך חודש עשיתי פיזיוטרפיה והכאבים לא עזרו.
ביצעתי CT ולא ראו משהו חריג.
התייעצתי עם מומחה בתחום עמוד השדרה אך לא הבנתי את התשובה שהוא כתב לי בסיכום הביקור.
תשובה\תו הייתה:
תוצאות הדמייה: "ראיתי צילומי בדיקת CT שעשה: פרט לממצא הנראה או כחוליית מעבר או כדיסקופטיה ניוונית ישנה של דיסק L5-S1 - אינני רואה דבר מה חריג במיוחד. בבדיקתו היום פרט למגבלת כיפוף מינורי, אין כל ממצא גופני חריג, יתכן והממאמץ גרם ל-STRAIN מקומי ולכאב, לא ניתן לשלול גם אפשרות של קרע אנולרי כלשהו. "
הייתי רוצה להבין את הדברים הבאים שהוא כתב:
1. פרט לממצא הנראה או כחוליית מעבר או כדיסקופטיה ניוונית ישנה של דיסק L5-S1 - אינני רואה דבר מה חריג במיוחד
2. יתכן והממאמץ גרם ל-STRAIN מקומי ולכאב
3. לא ניתן לשלול גם אפשרות של קרע אנולרי כלשהו
אשמח לעזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב תחתון - תגובה
ד``ר ליאור מרום25/06/2013שלומי שלום,
אני לא מבין, שלמת כסף עבור הביקור ואתה לא מבין את סיכומו ???
לא נשמע לעניין.
ממליץ מאד שתשוב למומחה ובקש הסבר על כל שאלותיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?