שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    ירדן
    25/03/2008

היי אני בת 17 ויש לי ספונדילוליזיס בחוליה L3 כנראה שבר מאמץ) כבר 4 חודשים אני עם חגורה תומכת כזו לגב.. יש שיפור.. עדיין כואב אבל..

הייתי היום אצל הרופא והוא החליף לי למחוך מפלסטיק כזה של התאמה אישית ל3 חודשים נוספית ל24 שעות ביממה..

אני משחקת כדורסל גם (שיחקתי) ואני חייבת לשאול, מבריאים מזה? השבר מתאחה? אני אוכל לחזור מתישהו לכדורסל ? (ומתי?)

זה נחוץ להיות עם קיבוע כזה לעוד 3 חודשים ?(הוא אמר שהחגורה הקודמת לא הייתה מספיק טובה כי לא הייתה קשה מספיק) אני נחה כבר 4 חודשים ולא עושה פעילות ולא לוקחת אפילו תיק לבית הספר..

תודה רבה ,ירדן..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• הודעה של: ירדן

ד``ר ליאור מרום
    26/03/2008

מבריאים מזה- לא לדאוג , אך כמו כל שבר זה לוקח זמן.
    חזרה לפעילות מתבצעת בד"כ לאחר 3-6 חודשים באופן הדרגתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז לדעתך מומלץ לעשות מחוך

ירדן
    26/03/2008

קשיח מפלסטיק ולהחליף את החגורה הקודמת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: ירדן

ד``ר ליאור מרום
    27/03/2008

לא יכול להביע דעה מבלי שראיתי צילוצים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו