מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום לרופא ותודה זקוקה ליעוץ דחוףעינב26/03/2008
לפני חודשיים וחצי קיבלתי התקפי כאב נוראים ונמצא קלונוס ברגליים ויש לי פריצות דיסק אני מטופלת באטופן 600 ופרקוסט והרופא שלח אותי לבדיקתmri כדי לראות מה קורה שם והיום קיבלתי את התשובה ואני לא כל כך מבינה וקשה לי לחכות עד התור לרופא שזה בערך חודש בבקשה אולי תוכל להסביר לי קצת מה זה אומר אז ככה זה מה שרשום ניצפתה עוצמת אות תקינה של לשד החוליות למעט הסננה שומנית קלה באספקט אחורי של הלוחיות הסמוכות לרוחח בין חוליתי l4-l5.כמו כן קיימת הפחתת עוצמת האות של סחוסי הדיסקיתl4-l5 l3-l4 l5-s1 ו חוסר חיבור של אפופיזה באספקט העליון שלl4 קיימת הבלטה מינימלית של סחוס הדסקית l4-l5בקע דיסקית גדול מרכזית ואף במקצת משמאל שגורם ללחץ על סק הטאקלי ושורש העצב משמאל l5s1 בקע דיסקית גדול למדי שגורם ללחץ ניכר על שק הטקאלי קיימת אף קרע של האנולוס קוטר קידמי אחורי של התעלה סהכ שמור קונוס המדולריס מסתיים בגובה l1 חלה פיזור תקין של עצבי זנב הסוס . סליחה ותודה עינב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: עינב
ד``ר ליאור מרום26/03/2008מדובר על פריצות דיסק בעמ"ש מתני.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל רציתי לדעת מה מצבי ועם מומלץ
עינב26/03/2008עקב כל הכבים הבלתי נסבלים לעשות משהו אולי ניתוח או משהו אחר ומה חומרת המצב שלי ולמה כל כך כואב לי ? בתודה עינב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכן אבל רציתי לדעת מה מצבי ועם מומלץ
ד``ר ליאור מרום27/03/2008לתשובה מדויקת תזדקקי לבדיקתי, ובדיקת ההדמיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?