מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול במרפאת כאב- בלוק אפידורלחיילת14/01/2014
היי,
לפני כמעט 10 חודשים החלו לי כאבי גב תחתון חזקים עם הקרנות לברכיים.
טיפול פיזיוטרפיה לא עזר והאורטופד גב המליץ על מרפאת כאב.
הגעתי למרפאה לפני כשבועיים, כשבזמן הזה הרופא עשה לי 2 טיפולים של מזותרפיה (בהפרש של שבוע אחד מהשני). (הוא אמר שבגלל שהסיטי הראה רק בלט דיסק, הכאב נובע מדלקת). אחרי הטיפול הראשון הרגשתי כאבים אדירים מהדקירות והכאב ההתחלתי לא נרגע. אחרי חשיבה רבה, הרופא הציע שנעשה עוד טיפול מזותרפי ואם הוא לא יקל על הכאב- אחרי שבוע נעשה בלוק אפידורל.
השאלה שלי היא אם בלוק אפידורל הוא לא טיפול קיצוני מדיי? אני עם כאבים כבר כל כך הרבה זמן וזה כל כך כואב, אבל אני מפחדת מהזריקה עצמה, במיוחד כשלקרובת משפחה שלי הוא רק הזיק.
עד כמה מסוכן זה לקבל זריקה כזאת? כמה זמן התאששות היא מצריכה? הוא אמר שזה עם הרדמה מקומית, עד כמה היא באמת מרדימה? כמה זמן לוקח להזריק את החומר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול במרפאת כאב- בלוק אפידורל - תגובה
ד``ר ליאור מרום15/01/2014זריקה אפידורל אינה מסוכנת.מספיק לראות עמה יולדות בשנה מקבלות. ..לגבי תועלת:עם התוויה נכונה צפוי שיפור אצל 50 אחוז מהמטופלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?