כאבים באיזור עצם הזנב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים באיזור עצם הזנב
    נתי
    16/01/2014

שלום רב,

אני בת 37, בריאה. לפני 4 חודשים ילדתי (לידה שניה) ברוך השם בלידה תקינה וטבעית וקיבלתי אפידורל.
    באותו יום של הלידה, לאחר שההשפעה של האפידורל פגה, התחלתי להרגיש כאבים באיזור עצם הזנב (ישבן) בעיקר בישיבה.
    מאחר ולא הייתה סיבה לכאב, הייתי בטוחה שהוא יעבור לבד, אך לצערי הרב הכאב רק מתגבר ומתחזק ואני כבר ממש סובלת!
    הייתי אצל אורטופד שחשב זהו שבר בעצם הזנב ושלח אותי לעשות CT של עצם העצה ועצם הזנב.
    למזלי בבדיקת ה- CT גילו שאין שבר בעצם הזנב ולא רואים כלום. עם תשובות הבדיקה הגעתי לרופא מומחה באחד מבתי החולים והוא אמר לי (לאחר שבדק את הדיסק ועשה לי כמה תרגילים) שהכל תקין ושהוא לא רואה שום דבר מיוחד ושאחזור אליו עוד חצי שנה לביקורת.
    הבעיה היא שאני ממש ממש אבל ממש סובלת מכאבים עזים, הכאב באיזור הישבן מתחיל להקרין לי לרגל ימין וגם עולה מעט לכיוון הגב.
    האם יכול להיות שיש לי פריצת דיסק? או איזו דלקת?
    אשמח אם תוכלו לייעץ לי מה לעשות כי כרגע הכאבים הופכים לסיוט וממש משפיעים על אורח חיי.
    תודה והמשך יום נפלא!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים באיזור עצם הזנב

הוספת תגובה

• כאבים באיזור עצם הזנב - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    17/01/2014

שלום,
    תזדקקי ליעוץ פורמלי ולא עצות אינטרנט, המקרה שלך לא לדיון אינטרנטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו