ד"ר שלום - בבקשה דחוף ביותר!!!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ד"ר שלום - בבקשה דחוף ביותר!!!!!!!
    לינדה
    05/04/2008

ד"ר שלום, אני בת 26 כמעט, סובלת מזה כ- 4 שנים כמעט, מכאבים עזים בצוואר, המקרינים לידיים, כתפיים, ושכמות - דו צדדי, וכוללים גם איקצוצים / נימול , ובידיים , בעיקר מימין הרדמות לסירוגין, כמו מאין שיתוק!!!
    איני עובדת / לומדת בשל הכאבים העזים והמגבלות, איני יכולה לכתוב יותר מכמה שורות, שכן אז הידיים נוטות להרדם, כנ"ל לא להרים דברים, גם לא סיר אוכל!! איני יכולה לשבת מול מחשב וכו' {גם כעת כותבים בעבורי}, יש לי מגבלה בתנועות גם בשל הכאבים כמובן.
    בעבר, הראה emg נזק שורשי c6 c7 - לא נעשה דבר. לאורך כל השנים, בדיקות הדמייה - ct ו- mri יצאו תקינות - דבר שהשאיר את הרופאים בתחום ללא יכולת לעזור לי... בדיקת "דיסקוגרפיה" הראתה מצב של חוסר יציבות בחוליות c5 c6 והוחלט על ניתוח דיסקוטומי, לקיבוע עמ"ש צווארי, כאמור בחוליות c5c6 בגישה קידמית, וכך היה.....לפני כ- שנה וחצי לערך, עברתי ניתוח דיסקוטומי צווארי, בגישה קידמית, בגובה c5c6 שם כאמור ביצעו קיבוע עמ"ש צווארי, ושמו שתל מלאכותי במקום. היום, שנה וחצי, לאחר הניתוח אני סובלת פי.....5 יותר!!! כן......חלה החמרה רצינית מאוד מאז הניתוח, הכאבים הוחמרו, האיקצומים גם כן, תדירות הרדמות הידיים ואף אזור הכתף עלו בהרבה, הכאבים אף גורמים לכאבי ראש קשים מאוד, המגבלות גדלו, וכן ההגבלה בתנועות בשל הכאבים העזים........ יש לציין כי עוד קודם לניתוח, במהלך השנים, ניסיתי הכל......תרופות, בדיקות שונות, מומחים, רפואה משלימה, פיזיוטרפיה - גם לאחר הניתוח, כירופרקטיקה - כמעט, אך לבסוף סירבו לקחת סיכון.... מרפאת כאב, זריקות ומה לא....היו דברים שהקלו על הכאב, אך לא משמעותית, שאפשר לי לחיות בצורה תקינה, לעבוד וכו'..... נכון להיום, מאז הניתוח, אני נוטלת 7 כדורי "פרקוסט" ליום {מכה אחת}, לשיכוך הכאבים, בתוספת ל- 4 כדורי "טרמדקס" גם כן להקלה לכאב, וכל אלה הנני נוטלת יחד במכה אחת, הגוף מתחיל להתרגל לכדורים, הכאבים מחמירים אף יותר, לא רוצה להוסיף כימיקלים לגוף, וגם לא זריקות, האם ד"ר יש איזשהו פתרון / השערה כיוון במצבי??? אני נואשת, איני מתפקדת ואני סובלת מאוד מאוד!!!!!!!
    עכשיו אגב, מומחה רוצה שאבצע בדיקת "סלקט בלוק"......? בתקווה שאני מבטאת נכון את שם הבדיקה, הוא אומר שזה בסגנון ה"דיסקוגרפיה" שביצעתי בעבר, עם שיקוף גם כן, ולא נעימה במיוחד, אך היא אולי תראה כי יש צורך בניתוח צוואר נוסף, אולי קיבוע גם כן, אך לחוליות מאחור, שכן אז נעשה בגישה קידמית, האם הינך מסכים עם השערה זו? מהי בדיקה זו? לצערי טרם עשיתי את הבדיקה שכן הינה פרטית, ועלותה הינה 1700 ש"ח, ולמרות שאצלי הפגיעה הנ"ל מוכרת כתאונת עבודה, קשה לדאוג לעזרה מהקופה במהירות........ואני סובלת מאוד!!!!
    בבקשה ד"ר, אשמח לכל עזרה שרק תוכל, כל השערה לבדיקה /טיפול, כל דבר אשמח מאוד!!!!!!
    סליחה מראש על פנייתי הארוכה, אני נואשת!! אגב ד"ר, האם נכון לאמר כי כאבי הראש החזקים הינם מהצוואר? תודה על זמנך היקר ד"ר!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ד"ר שלום - בבקשה דחוף ביותר!!!!!!!

ד``ר ליאור מרום
    06/04/2008

מצטער, אך לא ניתן להתיחס לסיפור כה סבוך בפורום.
    בעית דרושה טיפול פרטני אצל מנתח עמוד שדרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו