התכווצויות ברגלים בלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התכווצויות ברגלים בלילה
    מיכל
    26/02/2014

מזה כשנה אני סובלת מכאבי גב תחתון עם הקרנה לרגל שמאל. מטופלת במרפאת כאב. לאחרונה הייתי אצל מומחה לעמוד שדרה אשר המליץ על זריקה למפרקים הפאצלים שאותה עשיתי. ולא נראה לי שהכאבים עברו . בפגישה שאלתיו אם יכול להיות שההתכווצויות ברגליים הן כתוצאה מהלחץ של בלט הדיסק L5 ' S1על השק התקאלי. והוא ענה שכן. ומכיוון שבאותו הזמן הייתי מטופלת אצל נאורולוג [שנתן לי טגרטול שהועיל למשך שבועיים ולא יותר ואיני מתכוונת לקחת אותו יותר.] לא שאלתי אותו איזה תרופות הוא ממליץ לקחת. עד היום לקחתי המון ויטמינים , מגנזיום, ויטמין אי ושום דבר לא עוזר. אנא עזרו לי ולפחות תאמרו לי איזה תרופות מתאימות לתופעה הזו. מזה חודשים ארוכים איני ישנה בלילות וכל פעם ההתכווצויות מעירות אותו לפעמים 3 פעמים בלילה. נוסף על בריחת שתן שגם ממנה אני סובלת ונראה לי שגם זה קשור לגב.
    מאוד מקווה לקבל תשובה!
    תודה
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התכווצויות ברגלים בלילה

הוספת תגובה

• התכווצויות ברגלים בלילה - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    26/02/2014

בעייתך מורכבת ואינה יכולה להיענות בפורום הנ"ל.
    הפורום אינו רופא פרטי וירטואלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו