כאבים חזקים כרוניים עמוד שדרה עליון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים חזקים כרוניים עמוד שדרה עליון
    שירן
    02/03/2014

דוקטור שלום,
    אני כותבת כאן כי כבר אינני יודעת לאן לפנות. אשמח מאוד לכל עזרה אפשרית.
    אני בת 29, ספורטאית לשעבר (התעמלות אומנותית פרשתי לפני כ12 שנים) שנה וחצי לאחר לידה ראשונה עם אפידורל.
    ביולי האחרון לפני כחצי שנה התחלתי להרגיש כאבים עמומים בעמוד השדרה העליון. הכאבים התבטאו כחוסר נוחות כזו שכל פעם שמתחתי את הראש כלפי מטה הרגשתי את אותם הכאבים. פניתי לאורטופד שהפנה אותי לטיפולים ברפואה משלימה ופיזיוטרפיה. לאחר חצי שנה של עיסויים רפואיים וכל הטיפולים האפשריים (מלבד כירופרקטיקה) שום דבר לא עזר. שום כדור שנטלתי לא שיכך אפילו מעט את הכאב (אטופן, ארקוקסיה)עשיתי בדיקת מיפוי עצמות שנמצאה תקינה ולאחר מכן בדיקת סיטי שמצאה בלט דיסק קל בחוליות הצוואר. האורטופד שמטפל בי אמר שאין מה לעשות בדבר. בחודש האחרון הכאבים החריפו עד כדי כך שזה בכל הגב:בכתפיים, בשכמות, מתחת לידיים וברצועות של עמוד השדרה. מלווה אותי בשינה, בעבודה (במהלך ישיבה מול מחשב ונהיגה) ובשינה. נהיו לי מאין עוויות כאלו תמידיות שאני עושה כל 2 דקות בערך בהן אני מנסה לא רצוני למתוח את השרירים. אשמח לדעתך? מהן האפשרויות? האם זה בר טיפול? אילו עוד דרכים ניתן לבדוק אותי ולנסות לאבחן מה יש לי. האם מדובר במחלת שרירים ומפרקים? זה השתלט לי על החיים..אינני יכולה להרים את הילד או אפילו לשטוף כלים כמו שצריך. תודה רבה מראש על תשומת לבך..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים חזקים כרוניים עמוד שדרה עליון - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    02/03/2014

לשם המשך ברור תזדקקי לבדיקת CT או MRI של האזור הרלוונטי.
    ללא הדמיה מתאימה אין אבחנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו