מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשתקארין10/03/2014
אני אנסה להסביר הכי בקצרה על המצב , אני בת 19 , לפני כ9 חודשים התחילו לי סחרחןרןת כמו ורטיגו בשכיבה או הרמת הראש והפכו לתחושת שיוט וככה כבר 9 חודשים יש לי סחרחורות שקורות בעיקר שאני מניעה את הראש, זזה עם הגב , מזיזה את הידיים , ממש מוזר ! זו מין תחושה שאני עפה , או תחושת חוסר יציבות אן שהחלל זז לי , אם אני שןכבת זה לא קורה אם אני במצב מקובע זה לא קורה , אני מיואשת וקשה לי לתפקד אני לא עובדת ולא התגייסתי בגלל זה ! עשיתי שזה התחיל לפני 7 חודשים MRI ראש , בדיקת eng של האוזניים , אקו לב , נשאר לי לעשות דופלר וטילט טסט , אבל אני חייבת לציין שאני מרגישה את זה שאני מניעה את הגוף , מניעה את הראש , אפילו את הידיים , אין לי מושג איך לפתור את זה ניסיתי כירופרקט שלא עזר , גם פיזיותרפיה וסטיבולרית , האם יכול להיות קשר לצוואר , לידיים ? או ללכת לכיוון האוזני והנוירולוגי? יש לציין שבזבזתי כבר כסף על רופאים ואני אובדת עצות !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת - תגובה
ד``ר ליאור מרום12/03/2014למיואשת,, ברור לך שלא תקבלי תשובה דרך אתר אינטרנט....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?