כאב גב תחתון, פריצה וניוון דיסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב גב תחתון, פריצה וניוון דיסק
    אדי
    10/05/2014

סובל למעלה מחודשיים רצופים מכאב גב תחתון מותני חזק (ללא הקרנה). מבדיקות מלפני 3 וחצי שנים (CT+מיפוי ועוד) יש פריצה בחוליה L3-L4 (הלוחץ על השק הדוראלי) כמו כן שינויים ניווניים בע"ש. עד לפני חודשיים לא היו כאבים משמעותיים ובכלל רוב הזמן לא היו כאבים. תרופת ארקוקסיה 90 לא עזרה כלל וכך גם טיפולי פיזיותרפיה ודיקור. נסיתי חודשים של שחיה, הליכה ואפילו עיסי במיטת עיסוי (סרג'ם). טיפולים אלו גרמו לי להרגיש צעיר ומשוחרר אך לא השפיעו כלל על רמת הכאב שדי ממוקד הגובר בד"כ לאחר ישיבה קצרה. הרופא הכללי שלח אותי למרפאת כאב שהאוטופד בה מציע הזרקה.
    האם יש מה לעשות כדי למנוע הזרקה ובכלל למנוע כאב קשה זה? האם זה בכלל מהפריצה?
    בתודה, אדי בן 70

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב גב תחתון, פריצה וניוון דיסק - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    11/05/2014

שלום. כמובן שניתן למנוע הזרקה אם תחליט שאתה רוצה להמשיך לסבול את הכאב..... בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא חייב להמשיך ולסבול! תעשה כמוני

שמואל ליבנה
    14/05/2014

גם אני בגילך והבנתי שלדוקטורים אין פתרונות אמיתיים לכאבי גב. קראתי עשרות מאמרים וכולם מלמדים שאין אפשרות אמיתית לפתרון ארוך טווח. שמעתי על מיטת היפוך וחודשיים לאחר השימוש עברו לי כל הכאבים. איכות חיי חזרה למה שהיתה קודם. מכשיר שרצוי שיהיה בכל בית!! שרות מצוין. תראה באתר שלהם: גב back. ושהרופאים לא יפחידו אותך כי חבל שאתה ממשיך לסבול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו