כאבי גב כבר כמעט שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב כבר כמעט שנה
    דור
    26/05/2014

שלום אני בן 16 וסובל מכאבי גב קרוב לשנה.
    לפני כ-10 חודשים התחילו לי כאבי גב, בדיוק בחופש הגדול האחרון, אני זוכר שהלכתי למסיבה והרמתי שם מישהי על הכתפיים לממש כמה דקות 2~3 בערך ואז הורדתי אותה..
    ולא היו לי כאבי גב כלל, לאחר מכן כשהגעתי לבית עשיתי כמה תרגילי גב שלא ייתפס לי הגב.
    עכשיו שבוע לפני אמא שלי באה מחו"ל והביאה לי נעלי אדידס, ואני לא ידעתי וגם לא יודע אם זה מקורי או מזוייף, ואני נועל אותם עד עכשיו.
    לאחר כמה ימים התחילו לי כאבי גב, אם אני זוכר נכון.. חיפשתי על זה באינטרנט וראיתי שכאבי גב יכולים לנבוע מכל מיני דברים, אבל הדבר שהכי הפריע לי זה שראיתי שהיה רשום שכאבי גב יכולים לפגוע בגדילה ואף לעצור אותה..
    מאז אני מפחד שאני לא אגבה יותר, הגובה שלי הוא 1.70 מ' ואני מאוד רוצה לעבור את ה1.75 זה מאוד מפריע לי.. אבא שלי הוא 1.76 אמא שלי 1.60 ואני מאוד רוצה לגבוה, כמה שאפשר..
    עכשיו יש לי מספר שאלות:
    1. האם כאבי גב באמת יכולים לפגוע בגדילה?
    2. ממה כאבי הגב יכולים לנבוע, האם הם מהנעליים?
    3. אם הכאב נובע מהנעליים האם התוצאה בלתי הפיכה? כלומר יכול להיות שפספסתי שנה של גדילה?
    4. אם אני אקנה נעליים מקוריות ואני מאמין שבקרוב, וכנראה שהנעליים אלה הם שגרמו לכאבי הגב, אני אמשיך לגבוה?

אגב, אציין כי אני שומר על גב זקוף ועל אוכל בריא.

אשמח אם תענו לי, תודה רבה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב כבר כמעט שנה

הוספת תגובה

• כאבי גב כבר כמעט שנה - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    31/05/2014

יש להתיעץ עם מנתח עמוד שדרה. הפורום לא מחליף יעוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו