פריצת דיסק גדולה, לפני ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פריצת דיסק גדולה, לפני ניתוח
    ויקה
    28/05/2014

שלום, אני בת 19 חיילת.. אבחנו אצלי לפני כחצי שנה 2 פריצות דיסק - תוצאות MRI: מבנה החוליות והאותות הנובעים מהם בגדר נורמה. קצה הקונוס המדולרי מודגם בגדר הנורמה ובגובה מרווחה L1-2. L5 חוליית מעבר. המיסקריליזציה משמאל ל L5. דיסק L4-5 דיסק מיובש ונמוך. מודגמת אקסטרוזיה גדולה שמאלית מרכזית וסובארטיקולרית מימין אשר גורמת ללחץ קשה על השק והיצרות ניכרת של הרצס לטראלי ימני

המצב שלי מאז מחמיר מיום ליום, אני סובלת מכאבי גב חזקים והקרנה לאורך רגל ימין כל הזמן.. בקושי ישנה, יושבת, הולכת ועומדת. לקחתי כל כדור משכך שהביאו לי, עשיתי דיקור סיני וזריקות אפידורל.. לפני כשבוע הייתי אצל מומחה בעמוד שדרה והוא אמר לי שאו שאי אפשר לעשות כלום או ניתוח, בחרתי בניתוח (יוציאו לי חתיכה מהדיסק)
    השאלות שלי זה האם באמת יש לזה סיכויים גבוהים ?
    כמה זמן החלמה ושיקום ?
    ואני גם נורא נתקעתי עם הרישיון שלי התחלתי לפני שקרה לי כל המצב הזה ועדיין לא סיימתי.. מה אתה ממליץ לי לעשות לגשת לטסט לפני הניתוח או אחרי הניתוח שאני ישתקם?
    תודה מראש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פריצת דיסק גדולה, לפני ניתוח - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    31/05/2014

בהצלחה, כדאי שתשאלי את המנתח את השאלות הללו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו