מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ד"ר שלום בבשקה תשובה דחופהשרונה30/03/2015
אני כשנה וחצי סובלת מרגל רדומה אשר אמרו לי שזה מהגב עברתי בדצמבר ניתוח בגב וכלל לא עזר לי אפילו החמיר את ההירדמות ברגל עברתי לפני כמה ימים mrl והנה התשובה
הבדיקה נעשתה בסדרות משוקללות
. מה 119.2013- MRI קורלציה עם בדיקת
סובלת מכאבי גב. .L3-L5 סיבת הפניה: לאחר למינקטומיה
ממצאים:
בגובה הניתוח התעלה הספינלית רחבה, ללא לחץ משמעותי על השק .L3-L5 מודגם מצב לאחר למינקטומיה
הדוראלי.
מודגמת הצרות של התעלה עקב בלט דיסק מרכזי נוטה מעט לשמאל. התעלה מוצרת, השק L4-L5 בגובה
הדוראלי לחוץ גם השורש משמאל, הפסטים מעובים.
ביתר הגבהים התעלה ברוחב תקין.
חוט השדרה בסיומת תקינה.
לאחר הרקה קיימת האדרה רגילה של הצלקת.
עם הצרות של התעלה, הממצא היה גם בבדיקה הקודמת משנת 20123 מלפני הניתוח. L4-L5 סיכום: בלט דיסק
מה זה אומר התשובה האם אני לדעתך אצטרך שוב ניתוח בגב או שיש אופציה אחרת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ד"ר שלום בבשקה תשובה דחופה - תגובה
ד``ר ליאור מרום31/03/2015לא ניתן לענות במסגרת אינטרנט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה? דחוף??????
שרונה31/03/2015אני בלחץ נורא יש לי רק בסוף אפריל מומחה גב וביינתים אני סובלת רציתי רק לדעת האם אני אצטרך לעבור לדעתך שוב ניתוח ?
זה מאוד חשוב לי לדעת בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר תגובה בבקשה זה חשוב לי
שרונה05/04/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה? דחוף?????? - תגובה
ד``ר ליאור מרום13/04/2015אין באפשרותי להגיב על נחיצות טיפול ניתוח ללא בדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?