ניתוח גב תחתון בשיטה זעיר פולשנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח גב תחתון בשיטה זעיר פולשנית
    אורנה
    19/04/2015

שלום רב
    אני נמצאת בייעוץ מתמשך אצל מספר מומחים לאחר אבחון של היצרות תעלה ובלט דיסק בגב תחתון שגורמים גם לנימול רגליים, גם לכאבי גב וגם ליציבה עקומה.
    ברוב המקרים מדובר על ניתוחים זעיר פולשניים/אנדוסקופים והשאלה אם יש הבדל בין המנתחים השונים בשיטה הזאת או האם כולם משתמשים באותה טכניקה- לחדד רציתי לדעת האם יש שוני בין המנתחים מבחינת הטכניקה/מכשור כשמדובר בניתוח כזה

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הצרות עמוד השדרה ניתוח אנדוסקופי

גיורא
    19/04/2015

גם אני סובל מבעיה דומה , ומחפש מומחה שמנתח בגישה זעיר פולשנית לפגישת יעוץ. אשמח להפניות והמלצות-אני מאזור ירושלים ואפשר גם בשפלה.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

אורנה
    19/04/2015

אני אולי לא דוגמה טובה כי הלכתי כבר ל-4 מומחים ולא מצליחה להחליט
    כולם מאזור המרכז- דר' אוחנה, דר' מירובסקי,דר דוידוביץ,ושוקלת כעת ללכת לדר' לייטנר.
    כולם מנתחים בשיטה הזאת וזאת לא בעיה למצוא מומחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח גב תחתון בשיטה זעיר פולשנית - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    19/04/2015

שלום.
    איני יודע להשיב על בשאלה היות ואיני מכיר מה עושה כ"א.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו