מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשת פענוח mri אחרי ניתוח צווארעליזה21/04/2015
ישור הלורדוזיס הצווארי, מצב לאחר ניתוח acdf בגובה c5-6, הודגם אות מוגבר בלשד העצם של החוליות ברצפי t2 וt2 עם דיכוי שומן בגובה c5-6.
ב- c3-4 בלט דיסק דיפוזי קל ללא אפקט מסה על השק התקאלי,ללא היצריות פורמינליות.
c4-5 דיסק אוסטיאופיט קומפלקס קל מעט משיק אל השק התקאלי. השטחה קלה של חוט השדרה, ללא היצרויות פורמינליות.
c5-6 מצב לאחר ניתוח ACDF, שינוי אות בלשד העצם של חוליות c5ו c6 מוגברים בt2 וירודים בt1 עם האדרה לאחר הזרקת חומר ניגוד. דיסק אוסטיאופיט קומפלקס עם היצרות ספינלית קלה והיפרטרופיה של המפרקים הפצטליים והליגמנטום פלבום. שינוי אות בתוך חוט השדרה בגובה זה בהתאם למיאלומלציה. היצרויות פורמינליות בדרגה בינונית דו צדדי.
c6-7 בלט דיסק דיפוזי מעט משיק אל השק התקאלי. היצרות פורמינלית בינונית מימין וקלה משמאל.
ד"ר יקר אני 5 חודשים אחרי ניתוח וסובלת מכאבים בצוואר, גב, כאבי שריפה בגפיים עליונות ותחתונות, כשחשבתי שהניתוח להשתלת דיסק יפתור את הבעיות שלי. מה יש לי? ומה אפשר לעשות כדי למנוע את הכאבים. מודה לך מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשת פענוח mri אחרי ניתוח צוואר - תגובה
ד``ר ליאור מרום22/04/2015שלום. התיחסות בפורום המקביל שלי.
בכל מקרה,לא ניתן ליעץ בצורה כזו ללא בדיקתך ובדיקת ההדמיה לפני ולאחר הניתוח .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?