בקשת פענוח mri אחרי ניתוח צוואר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקשת פענוח mri אחרי ניתוח צוואר
    עליזה
    21/04/2015

ישור הלורדוזיס הצווארי, מצב לאחר ניתוח acdf בגובה c5-6, הודגם אות מוגבר בלשד העצם של החוליות ברצפי t2 וt2 עם דיכוי שומן בגובה c5-6.
    ב- c3-4 בלט דיסק דיפוזי קל ללא אפקט מסה על השק התקאלי,ללא היצריות פורמינליות.
    c4-5 דיסק אוסטיאופיט קומפלקס קל מעט משיק אל השק התקאלי. השטחה קלה של חוט השדרה, ללא היצרויות פורמינליות.
    c5-6 מצב לאחר ניתוח ACDF, שינוי אות בלשד העצם של חוליות c5ו c6 מוגברים בt2 וירודים בt1 עם האדרה לאחר הזרקת חומר ניגוד. דיסק אוסטיאופיט קומפלקס עם היצרות ספינלית קלה והיפרטרופיה של המפרקים הפצטליים והליגמנטום פלבום. שינוי אות בתוך חוט השדרה בגובה זה בהתאם למיאלומלציה. היצרויות פורמינליות בדרגה בינונית דו צדדי.
    c6-7 בלט דיסק דיפוזי מעט משיק אל השק התקאלי. היצרות פורמינלית בינונית מימין וקלה משמאל.
    ד"ר יקר אני 5 חודשים אחרי ניתוח וסובלת מכאבים בצוואר, גב, כאבי שריפה בגפיים עליונות ותחתונות, כשחשבתי שהניתוח להשתלת דיסק יפתור את הבעיות שלי. מה יש לי? ומה אפשר לעשות כדי למנוע את הכאבים. מודה לך מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בקשת פענוח mri אחרי ניתוח צוואר - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    22/04/2015

שלום. התיחסות בפורום המקביל שלי.
    בכל מקרה,לא ניתן ליעץ בצורה כזו ללא בדיקתך ובדיקת ההדמיה לפני ולאחר הניתוח .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו