מה קורה לגב שלי ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה קורה לגב שלי ?
    הסובלת
    29/05/2015

אני בת 52 בריאה בדרך כלל לפני 3 שנים עברתי ניתוח חרום "דיסקקטומיה " מצבי היה חמור ועמדתי על סף שיתוק רגליים עקב פריצות דיסק קשות וסתימת תעלת עמוד שידרה ,לאחר 7 חודשים עברתי ניתוח שני לקיבוע ( כלוב )חוליות s1--L4--L5 מאחר ולא החלמתי ,ובנוסף היתה לי בועה מלאת מים שהתישבה על חוט שידרה .היום שנתיים וקצת אחרי הניתוח השני סה"כ מרגישה הרבה יותר טוב למרות מגבלות הפזיות של עמידה --הליכה מעל 20 דקות צליעה -נהיגה ממושכת -וכל עבודה שדורשת מאמץ פיזי בעיקר ניקיון ועם כאב כרוני שבא והולך בעקוז שמאל --כאב עצבי אך נסבל "איכשהוא "
    בשבועיים האחרונים הייתי מאוד אקטיבית ופעילה פיזית וכאב זה התחדד בצורה משמעותית ובא לידי ביטוי באי יכולת להכניס רגל לתחתונים ומכנס --ישיבה --ובעיקר קושי וכאב חד ובלתי נסבל במעברים בשינוי תנוחה במיטה וקימה בהמלצתו של המנתח אני לוקחת אטופן 500 מליגרם ל10 ימים אני ביום השני ללקיחת התרופה ועדיין אין שיפור ---מה לדעתכם קרה לי ?? האם העצב נפגע ? --מה גם שיש לי הקרנה מהישבן לירכיים מאחור ובצד החיצוני של הרגל ואני מוגבלת בכל תנועה ועשייה שלי
    אנא עזרתכם
    תודה
    " הסובלת "

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה קורה לגב שלי ?

הוספת תגובה

• מה קורה לגב שלי ? - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    31/05/2015

שלום.
    "דעתנו" יכולה להנתן לאחר בדיקה בלבד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו