כאבי גב עם הקרנה לרגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב עם הקרנה לרגליים
    משה לוי
    16/07/2015

שלום אני סובל מכאבי גב המקרינים בעיקר לרגלים ומטופל בדיקור סיני פעמיים בשבוע אבחון הבדיקות והממצאים קבע כי אני סובל " בין חוליות 3 ו4 בלט דיסק דיפוזי קל וחוליות 4-5 בלט דיסק אחורי מרכז קאודלי עם לחץ על קדמת השק התאקטאלי ופורימינלי דו צדדי עם היצרות פורמינות נאורליות .
    ו L5 -S1בלט דיסק מרכזי קל" לסיכום שינויידיסקליים וגרמים מנימליים"
    כאב הרגליים מתרכז בצידי הרגל ללכל האורך בברגל ימין וקצת בשמאל ואני לא מצליח לישון בלילה מרוב כאב מה ניתן וכיצד עם כאב זה והאם על פי חוות דעת זו אין דיסק וריפוי זה עניין של זמן ????
    תודה משה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב עם הקרנה לרגליים

הוספת תגובה

• כאבי גב עם הקרנה לרגליים - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    16/07/2015

שלום.
    שוב ושוב......
    שאלתך איננה נתנת למענה באינטרנט.
    עליך להתיעץ עם מנתח עמו"ש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אופפ.. למה זה מגיע לך משה ?

Nature
    18/07/2015

משה שלום,

להלן ציטוט חלקי ממה שכתבת:

"בלט דיסק אחורי מרכז קאודלי עם לחץ על קדמת השק התאקטאלי ופורימינלי דו צדדי "

במילים פשוטות: בעמוד השדרה נוצר לחץ על מבנים עצביים רגישים - הלחץ מעורר כאב.

הריפוי עקרונית פשוט למדי, נוריד את הלחץ - יעלם הכאב..

הדיקור הוא כלי נפלא, שבמקרה שלך אינו משפיע על מקור הבעיה אלא מטפל סימפטומטית בעמעום הכאב.

אני הייתי פונה למי שזו מומחיותו, פיזיותרפיסט מומחה לשיטת מיתלאנד או מקנזי דרגה 3 ומעלה !

בהצלחה
    Health is our Nature

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו