מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גב עם הקרנה לרגלייםמשה לוי16/07/2015
שלום אני סובל מכאבי גב המקרינים בעיקר לרגלים ומטופל בדיקור סיני פעמיים בשבוע אבחון הבדיקות והממצאים קבע כי אני סובל " בין חוליות 3 ו4 בלט דיסק דיפוזי קל וחוליות 4-5 בלט דיסק אחורי מרכז קאודלי עם לחץ על קדמת השק התאקטאלי ופורימינלי דו צדדי עם היצרות פורמינות נאורליות .
ו L5 -S1בלט דיסק מרכזי קל" לסיכום שינויידיסקליים וגרמים מנימליים"
כאב הרגליים מתרכז בצידי הרגל ללכל האורך בברגל ימין וקצת בשמאל ואני לא מצליח לישון בלילה מרוב כאב מה ניתן וכיצד עם כאב זה והאם על פי חוות דעת זו אין דיסק וריפוי זה עניין של זמן ????
תודה משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב עם הקרנה לרגליים - תגובה
ד``ר ליאור מרום16/07/2015שלום.
שוב ושוב......
שאלתך איננה נתנת למענה באינטרנט.
עליך להתיעץ עם מנתח עמו"ש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאופפ.. למה זה מגיע לך משה ?
Nature18/07/2015משה שלום,
להלן ציטוט חלקי ממה שכתבת:
"בלט דיסק אחורי מרכז קאודלי עם לחץ על קדמת השק התאקטאלי ופורימינלי דו צדדי "
במילים פשוטות: בעמוד השדרה נוצר לחץ על מבנים עצביים רגישים - הלחץ מעורר כאב.
הריפוי עקרונית פשוט למדי, נוריד את הלחץ - יעלם הכאב..
הדיקור הוא כלי נפלא, שבמקרה שלך אינו משפיע על מקור הבעיה אלא מטפל סימפטומטית בעמעום הכאב.
אני הייתי פונה למי שזו מומחיותו, פיזיותרפיסט מומחה לשיטת מיתלאנד או מקנזי דרגה 3 ומעלה !
בהצלחה
Health is our Nature* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?