ניתוח לתיקון עקמת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח לתיקון עקמת
    רחלי3
    18/08/2015

שלום,

אחותי בת 17, עשתה צילום גב וזיהו עקמת בגב בשני מקומות - גב עליון וגב תחתון, 18 מעלות ו-23 מעלות.

ידוע לי שמפנים לניתוח רק מעל 40 מעלות, אבל היא קיבלה המלצה לעבור ניתוח לתיקון העקמת, על מנת שלא תחמיר.

מבקשת המלצה על מנתח מומלץ, מכיוון שמדובר בילדה צעירה שאמורה להתגייס בעוד שנה והטיפול חייב להיות מקצועי והטוב ביותר.

תודה רבה לעוזרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח לתיקון עקמת

הוספת תגובה

• ניתוח לתיקון עקמת - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    18/08/2015

אין שום; אבל שום התוויה רפואית לניתוח עקמת בנתונים כאלו !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נותחתי אצל דר עובדיה

אלה
    16/09/2015

שלום, שמי אלה בת 18. אני נותחתי לפני שנתיים אצל ד״ר עובדיה באיכילוב. רופא מדהים. אני מתנדבת בדנה ועוזרת לילדים שעברו את הניתוח הזה, אשמח מאד אם תפנו אליי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הכאב לא נובע מהעקמת האומללה

טלסקי
    21/09/2015

tension myositis כאבי גב כולל פריצות דיסק לא מובנות ע"י הרופאים, זה לא מה שיוצר את הכאב אלה מתח וזעם שנוצר בתת מודע, מציע לך לקרוא על התופעה הזאת ותתרפאי כמו שאני נרפאתי אחרי כאבי גב כורניים שהשאירו אותי במיטה כשנתיים כולל הקרנות לרגליים! תחפשי ספר healing back pain של פרופסור jon sarno התגלית שלו מדהימה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח לדבר אתך

אילה
    16/12/2015

אשמח לשוחח איתך לגבי ניתוח עקמת.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו