מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים חזקים ופענוח CTרוי01/09/2015
שלום,
אני בת 44 עקב כאבי גב ורגליים עם התנפחות של פרקי הידיים, האצבעות והמרפקים, ׁדבר שהיה מידי פעם במשך 3 שנים ועשיו החמיר כומעט לא עובר, הייתי אצל ראמטולוג וכן אורטופד ובעקבות נשלחתי לצילום CT התור לראומטלוג רק עוד שלושה חודשים ובינתיים אני סובלת מכאבים יותר קשים ממה שהיה בהתחלת ורציתי לדעת אם יש קשר ומה הצילום אומר.
בדיקת סיטי הראתה עמוד שידרה מותני:
שיוניים ניווניים קשים בגופי החוליות במפרקים פציטריים ובדיסקים עם אפקט ואקום. היצרות של מרווחים הבן חולייתיים. L3-L3 בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השק הדורלי, ללא לחץ על השורשים. ללא היצרות התעלה. L4-L5 בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השק הדורלי, ללא לחץ על השורשים. ללא היצרות התעלה.
עמוד שידרה צווארי: שינויים ניוונים בגופי החוליות במפרקים הפצטריים. ללא היצרות מרווחים הבין חולייתיים. C2-C3 בלט דיסק דיפוזי עם לחץ קל על השק הדורלי ללא לחץ על השורשים. C6-C7 בלט דיסק דיפוזי יותר משמאל עם לחץ קל על השק הדורלי משמאל. היצרות קלה של פורמנה משמאל ולחץ על השורש השמאלי. כל השאר תקין תקין.
כמו כן נעשתה בדיקת EMG:
UPPER LIMBS EMG REVEALED THE SIGNS OF MILD CHRONIC CERVICL POLYRADICULOPATHY
LOWER LIMBS EMG REVEALED THE SIGNS OF MILD CHRONIC RADIEULOPATHY L1-S1, BILATERAL
אני ממש סובלת וכבר מספר ימים מקבלת זריקות וולטרן שרק מעממות את הכאב, אני לא יכולה להתכופף להתלבש לבד ולהרים את הידיים גם מאוד קשה לי.
אנא עזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים חזקים ופענוח CT - תגובה
ד``ר ליאור מרום01/09/2015שלום,
עלייך להתייעץ באופן פורמלי ולא אינטרנטי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
טלסקי21/09/2015לכולם יש פרצים ובלטים בדיסק ולרוב האנשים אין סימפטומים של כאב, יש לך כנראה ,tension myositis כאבי גב כולל פריצות דיסק לא מובנות ע"י הרופאים, זה לא מה שיוצר את הכאב אלה מתח וזעם שנוצר בתת מודע, מחלה של העולם המודרני, מציע לך לקרוא על התופעה הזאת ותתרפאי כמו שאני נרפאתי אחרי כאבי גב כורניים שהשאירו אותי במיטה כשנתיים כולל הקרנות לרגליים! תחפשי ספר healing back pain של פרופסור jon sarno התגלית שלו מדהימה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?