מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלט דיסק?!עדי קאופמן07/05/2008
שלום!
אני סובלת מכאבי גב תחתון כבר תקופה ארוכה. בחצי שנה האחרונה הכאבים הוחרפו, אקמול במנה מוכפלת ומרובעת על בסיס יומי כמעט ולא סייעו להיפטר מהכאב. הייתי מתעוררת משינה עם כאבים קשים מאוד אפילו כשהייתי ישנה עם כריות בתנוחות מיוחדות, אחרי מאמץ גופני או שיעול עשיית צרכים ישיבה ממושכת מתח נפשי, הכאבים היו חמורים עוד יותר במצבים אקוטיים במיוחד היה כואב לי לדרוך על כף הרגל. ההקרנה של הכאבים הית לשתיי הרגלים או לכל רגל לסירוגין.
בלחיצה חזקה מאוד על העצב האסייאתי gb30
הקרנה לרגליים (כמצופה) וכן הקרנה לבטן תחתונה, והאגן כולו . (הייתי בבדיקות אצל גניקולוג לשלול בעיות במערכת הרבייה. אכן נשללו. הרופא שלח אותי לאורטופד.
בבדיקת רפלקסים הכל תקין, במתיחת הגפיים התחתונות הוא זיהה רגישות בחוליות מותניות בבדיקת עמוד השדרה במגע, אישר כאבים חדים בחוליות תחתונות L4 L5 הוא קבע שמדובר בפריצת דיסק ובמקרה הטוב רק בלט.
הוא רשם לי תרופות לשיכוך כאבים ופיזיוטרפיה
רציתי לדעת, מה ההבדל בין פריצת דיסק לבלט במובן הרפואי של המילה, מבחינה פתולוגית, עד כמה חמו ר בלט דיסק? אני מאוד מודאגת. תודה רבה על ההתייחסות ויישר כוח על הכל!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: עדי קאופמן
ד``ר ליאור מרום07/05/2008רצוי להתקדם לבדיקת CT עמוד שדרה מתני לאור תלונותיך, הבדיקה תבהיר במה מדובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?