בלט דיסק?!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בלט דיסק?!
    עדי קאופמן
    07/05/2008

שלום!

אני סובלת מכאבי גב תחתון כבר תקופה ארוכה. בחצי שנה האחרונה הכאבים הוחרפו, אקמול במנה מוכפלת ומרובעת על בסיס יומי כמעט ולא סייעו להיפטר מהכאב. הייתי מתעוררת משינה עם כאבים קשים מאוד אפילו כשהייתי ישנה עם כריות בתנוחות מיוחדות, אחרי מאמץ גופני או שיעול עשיית צרכים ישיבה ממושכת מתח נפשי, הכאבים היו חמורים עוד יותר במצבים אקוטיים במיוחד היה כואב לי לדרוך על כף הרגל. ההקרנה של הכאבים הית לשתיי הרגלים או לכל רגל לסירוגין.
    בלחיצה חזקה מאוד על העצב האסייאתי gb30
    הקרנה לרגליים (כמצופה) וכן הקרנה לבטן תחתונה, והאגן כולו . (הייתי בבדיקות אצל גניקולוג לשלול בעיות במערכת הרבייה. אכן נשללו. הרופא שלח אותי לאורטופד.
    בבדיקת רפלקסים הכל תקין, במתיחת הגפיים התחתונות הוא זיהה רגישות בחוליות מותניות בבדיקת עמוד השדרה במגע, אישר כאבים חדים בחוליות תחתונות L4 L5 הוא קבע שמדובר בפריצת דיסק ובמקרה הטוב רק בלט.
    הוא רשם לי תרופות לשיכוך כאבים ופיזיוטרפיה
    רציתי לדעת, מה ההבדל בין פריצת דיסק לבלט במובן הרפואי של המילה, מבחינה פתולוגית, עד כמה חמו ר בלט דיסק? אני מאוד מודאגת. תודה רבה על ההתייחסות ויישר כוח על הכל!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלט דיסק?!

הוספת תגובה

• הודעה של: עדי קאופמן

ד``ר ליאור מרום
    07/05/2008

רצוי להתקדם לבדיקת CT עמוד שדרה מתני לאור תלונותיך, הבדיקה תבהיר במה מדובר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו