דלקת וכאבים ברגל שמאל !

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת וכאבים ברגל שמאל !
    קרן
    24/01/2016

לפני שבועיים בערך חטפתי כאבים ברגל שמאל הכאבים התחילו להחמיר לקחו אותי למיון ואמרו לי שזה דלקת ולקחת משככי כאבים שזה רוקסט פלוס לקחתי רוקסט פלוס יום אחרי כבר הייתי במיטה אני כבר שבועיים במיטה הייתי אצל עוד רופא אורטפד שאמר שזה לחץ של עצב על עמוד שדרה מותני נתן ברקסין לשלושה שבועות ועוד ווטמין כבר עברו שבועיים והכדורים לא הראו לא עשו שיפור עדיין אני ממשיכה לסבול מכאבים אני משובתת לא יכולה ללכת לא לשבת ולא שום דבר עשיתי סי טי אני מחכה לתשובות יש לי שני שאלות 1כמה זמן לוקח לכזאת דלקת לעבור ?והשאלה השנייה היא האם המכשיר בי קיור ליייזר יכול לעזור לי לפתור את בעיית הכאבים ובעיקר את הדלקת ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת וכאבים ברגל שמאל !

הוספת תגובה

• דלקת וכאבים ברגל שמאל ! - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    24/01/2016

אפשר לנסות.....צריךלהתקדם בהדמיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים ברגל שמאל

קרן
    24/01/2016

איזה הדמייה עשיתי סי טי אבל לא קבלתי תשובות לשאלות שלי כמה זמן עד שעוברת כזאת דלקת והאם מכשיר ליייזר יכול לעזור לי לפתור את בעיית הכאבים והדלקת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו