כאבים עזים בגב תחתון ובדיקת סיטי לגב תחתון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים עזים בגב תחתון ובדיקת סיטי לגב תחתון
    לי
    18/05/2016

שלום רב,
    סובלת כבר תקופה ארוכה (למעלה משנה) מכאבי גב במיוחד גב תחתון עם החמרה במהלך הזמן עד שאני כבר נמצאת במצב שלא מסוגלת לישון את הלילה בשום מיטה בשום מזרון בשום תנוחה כשרוצה להסתובב במיטה צריכה להרים את האגן עם הידיים כי מרגישה כמו נכות שלא יכולה לזוז מהכאבים (ישנה 3-4 שעות ולא מסוגלת יותר לשכב). הפנו אותי לסיטי גב תחתון ואלו התוצאות:
    1. בלט דיסק אחורי קל עם לחץ קל על השק התקלי L4-L5.
    2. שינויים ארטריטיים במפרקים הפאסצטליים ב L2-L1-D12 .
    3. סקוליוזיס קלה קמורה שמאלה.
    4. היצרות מרווח בן חולייתי L5-S1 עם לומביליזציה s1 משמאל.
    רציתי לדעת בבקשה מה התשובות אומרות והאם זה כזה חמור שהכאבים באמת קיצוניים גם בשינה וגם במהלך היום עם קושי רב בתיפקוד?
    לעזרתכם אודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למה לא עונים???

לי
    22/05/2016

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים עזים בגב תחתון ובדיקת סיטי לגב תחתון - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    22/05/2016

לא ניתן להשיב על שאלות מסוג זה ללא בדיקה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני שואלת בכללי לגבי התשובות בסיטי

לי
    22/05/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוצה לדעת מה אומרות התשובות בסיטי

לי
    22/05/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז למה קיים הפורום אם לכלום לא עוני

לי
    26/05/2016

אני קוראת את רוב הפניות לפורום והתשובה הרגילה שרואים בה שאי אפשר לענות ללא בדיקה. אז למה קיים בכלל הפורום הזה? כדי לקבל את התשובה היחידה שאתם נותנים : לא ניתן לענות ללא בדיקה? אני כותבת לכם תשובות סיטי ביקשתי באופן כללי שתפרשו מה אומרות הבדיקות האלה בלי קשר ישיר אליי עד עכשיו לא מבינה למה לא קיבלתי תשובה ??? והתשובה הרגילה שניתנה שלא ניתן ללא בדיקה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו