קיפוזיס או סקוילוזיס..........................

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קיפוזיס או סקוילוזיס..........................
    אושרי
    16/06/2016

היי
    אני בן 26 ומאז היותי ילד אני זוכר שהיציבה שלי הייתה שהצוואר שלי נוטה קדימה והגב בצורת S מוגזמת מאחרים . לפני כחצי שנה החלטתי לטפל בבעיה והלכתי לאורטופד עמוד שדרה ששלח אותי לצילום למרות שאמר שאין מה לעשות ואני במצב בסדר, לא ממש היה אכפת לו לדעתי. בכל מקרה בתוצאות הרנטגן היה רשום עקמת קלה בצורת S והטיה קלה של האגן לימין. במה מדובר בקיפוזיס או סקוילוזיס? האם הצורת S מתכוונת למראה הגב שרואים אותו מפרופיל ? או הכוונה שעמוד השדרה עצמו עקום ונוטה הצידה ככה שיוצר צורת S כמו בסקוילזיס שלכאורה אם מסתכלים מאחורה?
    בנוסף אני סטודנט רציתי לשאול איזה כיסא ישיבה אמור להתאים לי?
    ומהן דרכי הטיפול? פיזיוטרפיה.? כירופרקטיה? שמעתי שיש דבר כזה גם ספורטתרפיסט שהציע לי טיפול.. שאף פעם לא הכרתי את המקצוע הזה.
    והאם צריך חגורת גב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קיפוזיס או סקוילוזיס.......................... - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    16/06/2016

שלום.
    ריבוי שאלות ברמה כזו לא נענה בפורום.
    הפורום מטרתו לענות שאלה קצרה ומכוונת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי רק תענה לי שאלה אחת

אושרי
    16/06/2016

מהן דרכי הטיפול?
    כירופרקט ? פיזיוטרפיסט? ספורטתרפיסט?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי רק תענה לי שאלה אחת - תגובה

ד``ר ליאור מרום
    16/06/2016

אין דרך טיפול אחת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו