כאבי גב בעקבות תאונת ספורט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב בעקבות תאונת ספורט
    אורח
    13/11/2016

שלום רב. אני מתאמן במכון כושר. לפני כחודש וחצי ביצעתי תרגיל על מכשיר ומאז יש לי כאבי גב קשים. מדובר במכשיר שבנוי משתי ידיות מתכת. המתאמן נתלה עם ידיו על הידיות כשהגוף באויר ומבצע ירידה והרמה של הגוף באמצעות ידיו. מיד כשהתחלתי את התרגיל תקף אותי כאב חזק בצד שמאל של עמוד השדרה מתחת לשכמה. הכאב בא והלך עד שלפני שבוע בעקבות שחיה הוא נשאר קבוע. הוא תוקף אותי בזמן ישיבה מול המחשב. בעמידה ובשכיבה כמעט ואין כאבים. בצילום רנטגן נקבע שיש לי שינויים ניווניים בעמוד השדרה הצוארי, והיצרות בחוליות c6-c7. נשלחתי לסי טי על ידי אורטופד א' אבל אורטופד ב' אמר שלא צריך והכאב יעבור אחרי פיזיוטרפיה ועיסוי. הם לא מומחים לרפואת גב. אשמח מאוד לקבל את הערכתך. האם מדובר בפריצת דיסק כתוצאה מהמאמץ והכי חשוב האם אפשר להעלים את הכאב ללא טיפול כירורגי. תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר ליאור מרום
    13/11/2016

כפי שאמרת כותרת הפורום, אנחנו לא רופא וירטואלי ואין לבדיקה תחליף.
    גש ליעוץ פורמלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו