פענוח MRI לאחר תאונת דרכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פענוח MRI לאחר תאונת דרכים
    אסף
    09/05/2017

בפבואר האחרון עברתי תאונת דרכים ומאד יש לי כאבים בכל הגב עשיתי מיפןי עצמות נמצא קליטה מוגברת בכל הגב האורטופד שלח אותי לmri והינה התמונות... יש לציון שלפני שנתיים עברתי גם תאונת דרכים ונשברה לי חוליה בגובה c7 ועד היום יש לי כאבים בצאוור עכשיו יש לי כאבים מטורפים שאני קם בבוקר או שאני בעמידה מעל 30 שניות והליכה ממש עושה לי כאבים ואני מתעייף מהר ויש לי תחושת נימול בידיים וברגליים רציתי לדעת מה אומר הממצאים של הבדיקה? האם יש לי שבר קטן כמו פעם שעברה??? ומה גורם לכאבים החזקים שיש לי? לפני שנתיים בתאונה הראשונה הרופאים טענו שאין לי כלום וזה סתם כאבים התעקשתי לmri ובסוף גילו שבר בc7.
    יש לי כאבים חזקים כמו סכין באמצע הגב וגב תחתון +הרדמויות...
    אודה לתשובתך לפני התמונות של הMRI

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פענוח MRI לאחר תאונת דרכים

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר ליאור מרום
    09/05/2017

הפורום לא נותן יעוץ וירטואלי לבעיות ספציפיות ואינו מחליף יועץ רפואי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה דחוף

אסף
    09/05/2017

סה"כ רציתי לדעת האם אתה רואה משהו חריג בתמונה האם קיים שבר בגוף חולה או בקשה החוליה...???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו