ע"ש מאורע חד, הקרנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ע"ש מאורע חד, הקרנה
    גלעד קרית טבעון
    10/09/2017

שלום
    אני בן 47.
    לפני כ 20 שנה החל פתאום כאב צוואר וראש חזק מאוד, בוצע לי ניקור מותני שהיה תקין ומאז הצוואר שלי תפוס בשרירים.
    כבר כ 20 שנה הצוואר לא השתחרר למרות אין ספור טיפולי פיזיותרפיה, עיסוי וכו וגם בתקופות שהייתי בכושר טוב ורץ וטוב לי קשה לי לכופף את הצוואר יותר מקצת גם למעלה וגם למטה בגלל שהשרירים והרקמות בצוואר תפוסים.
    הדמית MRI צווארי יצאה תקינה.
    הייתי אצל מיטב המומחים ואובחן שמדובר בהפרעת כאב איזורי בצוואר והומלץ בזמנו גם זריקות לידוקאין ולא עשיתי.
    חי עם זה בסדר 20 שנה ולא מפריע לי.

לפני שנה CT עש צווארי תקין למעקב.

לפני כשבועיים היתה לי שיחה ערה עם השכן קומה מעלי והסתכלתי בחדות למעלה, טווח שלא רגיל לכופף את הראש אחורה. הרגשתי שממש מאמץ את הצוואר אבל מלהט השיחה המשכתי ככה כרבע שעה. הראש היה אחורה הכי חזק מזה 20 שנה.
    מאז כבר שבועיים כאבי צוואר די חזקים, יש הקרנה לכתפיים טרפזים וקצת לידיים.
    רציתי לשאול
    1. האם הסתכלות חזק למעלה כשהראש אחורה ( אחרי 20 שנה ) עלולה לגרום לפריצת דיסק צווארי או נזק צווארי?
    2. ביומיים האחרונים יש משום מה גם כיווץ וכאב חד בשוקיים למרות שלא עשיתי מאמץ. האם יכול להיות לחץ מהצוואר לשוקיים?
    מה דעתך?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ע"ש מאורע חד, הקרנה

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר ליאור מרום
    10/09/2017

לא ניתן להתייחס ללא בדיקה מסודרת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו