כאבי גב לאחר חבלה בפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב לאחר חבלה בפנים
    נתנאל
    27/09/2017

שלום
    לפני כחודש נפלתי תוך כדי ריצה על הפנים על רכב חונה.
    למחרת המכה כל הגוף היה תפוס לי צוואר בקושי הזזתי, קושי להתרומם מהמיטה וכו'. תוך מספר ימים חזרתי לתפקוד מלא אך עדיין נשאר לי מגבלות מסוימות גם היום לאחר חודש פלוס :
    הגב- כאב בחוליות באיזור התחתון מרכז- כאשר אני מיישר את עמוד השדרה בקיצוניות ז"א לצורת S , וגם כאשר עושה פעולה הפוכה (כיפוף יתר).
    לגבי איזור הצוואר- יש תנועות מסוימות שאני מרגיש כאב למשל כאשר מנסה להניח את הראש לאחור בקיצוניות או כאשר אני מנסה ליישר את הצוואר אחורנית.

האם התסמינים האלה הם חשש לדאגה? הלכתי לאורטופד רגיל שהביא לי ישר הפנייה לצילום השאלה אולי צריך לפנות למומחה עמוד שדרה לפני הצילומים? מה דעתך? בנוסף האם מותר לחזור להתאמן?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב לאחר חבלה בפנים

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר ליאור מרום
    27/09/2017

לא מבוצע באתר יעוץ וירטואלי ללא בדיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אתה כאן

נתנאל
    27/09/2017

שמתי לב שאתה לא מגיב לאף אחד מהגולשים.
    לא ביקשתי שתתן החלטה רק תן דיעה על פי מה שתיארתי מבלי
    להתחייב שזו התשובה, האם מה שתיארתי הוא מצב הדרוש טיפול דחוף או שאפשר לחכות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו