כאבי גב קשים מעל לשבועיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב קשים מעל לשבועיים
    דפנה
    18/02/2018

שלום,
    אני בת 33 , חמישה חדשים אחרי לידה. לפני כשבועיים החלו כאבי גב איומים שבגללם אני הולכת לאט ועם צליעה. הכאבים נודדים בכל הגב, בשרירים הבין צלעיים במותניים, בגב התחתון ובישבן. משני הצדדים. המצב מאוד קשה כי אני לא מסוגלת לטפל בתינוק שלי בכלל.
    אני מתכופפת בלי בעיה והאורתופד חושד בדלקת במפרק הירך ולא במשהו דיסק אלי. צילום הרנטגן יצא תקין והוא הפנה לUS של מפרק הירך ולבדיקות דם.יצא RF סיגניפיקנטי :30. כמו כן גם CRP ו complement c4 מעל הנורמה.
    זה מדאיג אותי כי איך דלקת במפרק הירך מסבירה כאלו כאבים מופשטים ואיומים.
    בנוסף, הייתי חולה בסטרפטוקוק לפני שכל הבלאגן הופיע ונראה שלא טופלה היטב כי הדלקת חזרה. אולי זה סיבוך?

ביקשתי הפניה לראומטולוג אבל כיון שהכל לוקח המון זמן ובינתיים אני לא מתפקדת הייתי שמחה להבין אילו בדיקות נוספות כדאי לעשות על מנת לאבחן את מצבי כמה שיותר מהר. מה עוד יכולות להיות הסיבות לכאבים הללו?
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי גב

פרופ` אייל יצחיאק
    21/02/2018

לדעתי ראומטולוג הוא הכתובת בשלב ראשון. הוא כבר יכוום להמשך הברור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו