כאבי גב תחתון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב תחתון
    קרן
    28/05/2008

אני מטר 83 סובלת מכאבי גב מאז שאני מכירה את עצמי אבל בזמן האחרון אני אפילו לא מצליחה להחזיר בקבוק של 2 ליטר יותר מ5 דקות,אני לא יכולה לשכב על הגב או להחזיר ילד על הידים (אני עובדת בגן ילדים)
    הייתי רוצה המלצה של רופא טוב שעובד בכללית במרכז שמומחה בבעיות גב
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב תחתון

הוספת תגובה

• המשך

קרן
    06/06/2008

אני מחכה כבר הרבה זמן לתשובה
    שבת שלום וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צודק לגבי דיקור

סיני
    12/06/2008

מחקרים בשנים האחרונות מוכיחים שלדיקור ולטווינא הסינית יש יעילות גדולה יותר בבעיות גב מלשיטות של הרפואה הקונבנציונלית ויסלח לי הרופא מנהל הפורום אבל זאת עובדה ואני יכול להעיד מעצמי. כרית אולי תקל אבל לא תפתור את הבעיה ולכן אני ממליץ ללכת לטיפול אמיתי, לא כריות ולא כיסאות שיאצו למיניהם כי איתם הבעיה תחזור בעוד שנה שנתיים ואז כבר המצב יהיה יותר חמור וחבל. אם תרצי המלצות על מטפל אפשר לפנות אלי. [email protected] רק בריאות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו