מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ריפוי כאבי גב במקום תחזוקה שלהםנדב24/12/2019
שלום רב.
אני בחור צעיר, סובל כבר כמה שנים מכאבי גב "על אש קטנה" מלווה בהתפרצויות מדי פעם, מעל עצם הזנב.
לאחר שנים של כאבים נשלחתי בהמלצת אורטופד לטיפולי פילאטיס שיקומי ופיזיותרפיה כללית.
אני חייב לציין שבמהלך החודש וחצי שעשיתי זאת - חל שיפור *מסוים* בכאבים.
מסיבות טכניות וכלכליות הפסקתי לפני מספר שבועות את הטיפולים (כן - מדובר בטיפולים יקרים מאוד).
כעת, הכאבים החמירו שוב, לא מעבר למה שהיה פעם וגם לא באופן דרמטי.
הסיבה שאני פונה אליך היא כי אני מנסה להבין מדוע לא ניתן למצוא פתרון ש**ירפא** את הגב, במקום לשלוח אותי לטיפולים שבמידה מסוימת הם חתונה קתולית להרבה שנים.
אני מכנה זאת תחזוק רק לשם מניעת הכאבים.
אני מאוד מאוכזב מהעובדה שטרם נמצא פתרון עבורי ש*ירפא* את המצב. אני לא מבין למה נגזר עליי להתמיד בטיפולי פיזיותרפיה למשך... אולי כל החיים?
אשמח לתובנות חכמות בנושא.
המון תודה,
נדב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
אסתר29/12/2019לאחר שנים של מכואבים סידן אמורפי הקל על מכאוביי, הוא נכנס למערכת הדם והעצמות יותר בקלות בגלל המבנה
הייחודי שלו. לכן הקל עליי דיי מהר בכאבי רגליים וידיים שהיו לי שנים. מוזמן להכנס לגוגל לרשום סידן אמורפי יש הרבה מידע והעיקר רפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?