ריפוי כאבי גב במקום תחזוקה שלהם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריפוי כאבי גב במקום תחזוקה שלהם
    נדב
    24/12/2019

שלום רב.
    אני בחור צעיר, סובל כבר כמה שנים מכאבי גב "על אש קטנה" מלווה בהתפרצויות מדי פעם, מעל עצם הזנב.
    לאחר שנים של כאבים נשלחתי בהמלצת אורטופד לטיפולי פילאטיס שיקומי ופיזיותרפיה כללית.
    אני חייב לציין שבמהלך החודש וחצי שעשיתי זאת - חל שיפור *מסוים* בכאבים.
    מסיבות טכניות וכלכליות הפסקתי לפני מספר שבועות את הטיפולים (כן - מדובר בטיפולים יקרים מאוד).
    כעת, הכאבים החמירו שוב, לא מעבר למה שהיה פעם וגם לא באופן דרמטי.
    הסיבה שאני פונה אליך היא כי אני מנסה להבין מדוע לא ניתן למצוא פתרון ש**ירפא** את הגב, במקום לשלוח אותי לטיפולים שבמידה מסוימת הם חתונה קתולית להרבה שנים.
    אני מכנה זאת תחזוק רק לשם מניעת הכאבים.
    אני מאוד מאוכזב מהעובדה שטרם נמצא פתרון עבורי ש*ירפא* את המצב. אני לא מבין למה נגזר עליי להתמיד בטיפולי פיזיותרפיה למשך... אולי כל החיים?
    אשמח לתובנות חכמות בנושא.
    המון תודה,
    נדב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים

אסתר
    29/12/2019

לאחר שנים של מכואבים סידן אמורפי הקל על מכאוביי, הוא נכנס למערכת הדם והעצמות יותר בקלות בגלל המבנה
    הייחודי שלו. לכן הקל עליי דיי מהר בכאבי רגליים וידיים שהיו לי שנים. מוזמן להכנס לגוגל לרשום סידן אמורפי יש הרבה מידע והעיקר רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו