זמן החלמה מכאבי גב שמקרינים לרגל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זמן החלמה מכאבי גב שמקרינים לרגל
    קרן
    18/02/2020

לפני 5 שבועות עברתי התקף מהגב לרגל אני לא יכלתי לדרוך על הרגל. עכשיו המצב העדכני שאני דורכת על הרגל הזמנתי אליי מטפל, הוא עשה לי דיקור מערבי שכנראה לא התאים ועכשיו יש לי כרגע כאבים בגב בצד ימין, הוא נתן לעשות תרגילים אני עושה אפילו שיש לי כאבים וזה כואב לי, אני לוקחת וטמינים גם לעצב שנתן רופא אורטופד, הרופא משפחה שלי אמרה לקחת לי 20 טריבמין השיפור מגיע אבל רק אחרי 14 יום, אני לא יודעת מה לעשות מתי יגמר כול הסיוט אני בשבוע השישי כבר למצב הזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי גב

פרופ` אייל יצחיאק
    21/02/2020

לדעתי הטיפול שאת מקבלת הינו קשקוש.
    אנא בקשי הדמייה של עמוד השדרה ופני לרופא אמיתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבים

ריקי ברוך
    23/02/2020

סיבות רבות יכולות לגרום לכאבים מהסוג שציינת. אני לא מכירה דיקור מערבי אבל מאוד מאמינה בדיקור סיני משולב עם תוספי תזונה ובעיקר סידן אמורפי-הדנסיטי שהרחיק ממני את כל כאבי הגוף כולל הגב והרגל. תרגיש טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו