כאבי גב אחרי אימון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב אחרי אימון
    ציון
    21/04/2020

אחרי חודשים שלא התאמנתי התחלתי לפני 3 שבועות אימון פונקציונלי בזום. אחרי 2 שיעורים הפסקתי כי התחילו לי כאבים מתחת לצלעות (אולי לא התאמנתי נכון). כמה ימים אחרי התחלתי לעשות הליכות מהירות ואז התחילו שוב כאבים מתחת לצלעות, בצידי האגן וגב תחתון... ממה זה יכול להיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב אחרי אימון

הוספת תגובה

• פתרון מעולה לבעיות עמוד שדרה תחתון ועליון

עמוס
    21/04/2020

היפוך ומתיחה עם ep-960

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי גב

ריקי ברוך
    03/05/2020

כאבים מהסוג שציינת יכולים להיגרם מסיבות שונות. אני יכולה להמליץ רק מתוך הנסיון שלי שמה שעשה עבורי את השינוי בחדר הכושר והרחיק ממני את כל הכאבים הוא תוסף התזונה הסידן האמורפי-דנסיטי. הכאבים היו עניין של יום יום וברגע שהתמדתי (אני כבר 4 שנים) השתנה הכל. ממליצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב

פרופ` אייל יצחיאק
    12/05/2020

יש לחזור ולהתאמן בהדרגה ותחת השגחה.
    זו הדרך הבטוחה ביותר להימנע מפגיעות ספורט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו