כאב גב לאחר שאיבת דיסק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב גב לאחר שאיבת דיסק
    יאיר
    02/05/2020

אבא שלי בן 68, עבר לאורך השנים שלוש שאיבות דיסק. לפני כשלושה שבועות בעקבות כאב גב בלתי נסבל באזור אגן, גב תחתון מצד שמאל, ולאחר טיפול במשככי כאבים חזקים מאוד ללא הטבה משמעותית, בצע בדיקות MRI ו -CT . נשלל מצב זיהום, נשלל מצב תופס מקום. הומלץ לו על ידי מומחה עמוד שדרה לבצע שאיבת דיסק נוספת. בוצע הניתוח ונשאב הדיסק בשלוש נקודות. כעת שבוע לאחר הניתוח עדין יש כאב רציף, הכאב פחות ממה שהיה אבל עדין בלתי נסבל 24/7. לוקח כדור נקסין 500 פעמים ביום. מה ניתן ומה מומלץ לעשות כעת בשביל להקל על הכאב? האם טיפולי כירופרקטיקה, עיסוי, דיקור סיני, פיזיותרפיה, כוסות רוח או כל דבר אחר יכול לשפר את המצב? האם מותר לבצע טיפולים אלו לאחר שאיבת דיסק? אם כן כמה זמן לאחר הניתוח? תודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב גב לאחר שאיבת דיסק

הוספת תגובה

• שאיבת דיסק

פרופ` אייל יצחיאק
    02/05/2020

אינני מבצע פעולות אלו משום שיעילותם לא ברורה לי
    אנא פנה לשואב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

גלית
    05/05/2020

אבא שלי סובל גם מאוד מכאבי גב, אני יכולה להגיד שמנסיון שלנו, סידן אמורפי מאוד עוזר לו להתגבר על כאבי הגב הקשים, מאז שהוא התחיל לקחת 6 קפסולות ביום, 2 בוקר, 2 צהריים,2 ערב, אחת עם מים ואחת שמתמוססת מתחת ללשון יש הטבה משמעותית מאוד,אני לא רופאה וממליצה רק מנסיון אישי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו