בדיקת מיפוי עצמות בגלל כאבים בעמוד השדרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת מיפוי עצמות בגלל כאבים בעמוד השדרה
    בת 37
    28/08/2020

שלום רב, בת 37 בבלות מוקדמת (לא בטוחה שזה קשור). שנים ארוכות שאני סובלת מכאבי גב, התחיל בגלל בעיה בברך אחרי נפילה שמעולם לא הוגדרה.
    עשיתי ct מותני ויצא שיש לי בלט, הגעתי לאורטופד בגלל כאבים נרחבים בגב כולל עצם הזנב, אמצע הגב והצוואר, לעיתים יש לי כאבים באחת הרגליים והידיים נרדמות יותר מבעבר או מהר יותר מבעבר.
    הרופא הפנה אותי למיפוי עצמות בלי לעשות בדיקה גופנית ואני תוהה אם באמת יש צורך בלעשות מיפוי עצמות או שעדיף בדיקה אחרת?
    אילו מחלות מגלה מיפוי עצמות?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי גב

פרופ` אייל יצחיאק
    05/09/2020

קשה מאוד לייעץ ללא בדיקתך.
    מיפוי הינה בדיקה שבודקת את כל השלד לנוכחות שינויים ניווניים, דלקתיים או גידוליים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נבדקתי עי הרופא

בת 37
    06/09/2020

תודה רבה על תגובתך, האורטופד אינו בדק אותי כלל לאור התלונות שלי החליט לשלוח אותי למיפוי ללא בדיקה פיזית. התלוננתי על כאב בשלוש מקומות עיקריים לאורך עמוד השדרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו