פענוח תוצאות mri עמוד שדרה לאחר תאונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פענוח תוצאות mri עמוד שדרה לאחר תאונה
    זהב
    21/09/2020

שלום רב.
    צרפתי קובץ עם תוצאות פיענוח mri. אלא שהן כתובות בשפה מקצועית ולצערי אני מתקשה להבין. אז בשם ההומור אפשר לחיות עם זה? ובשם הרצינות ב 1/2018 עברתי תאונת דרכים אז איזה צרות יש לי בעמוד השדרה מהתאונה? עברתי פיזיותרפיה פרטנית וקבוצתית, טיפולים משלימים ואני עדיין סובלת מכאבים, התקפי דקירות, נימלול בידיים והגבלת תנועה בצוואר לצד שמאל.

תודה רבה ושנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תוצאות MRI צווארי

זהב
    29/09/2020

באם הקובץ לא נתקבל אלו התוצאות
    C3-4 שינויים UVJ דו צדדי ללא היצרות הנקבים ,ללא פריצת דיסק או לחץ על השק התקאלי.
    C4-5 צמצום מרווח בינחוליתי, שינוי סיגנל T2, T1 במקביל ל END PLATES S, מתאימים ל 2 MODIC TYPE. בלט דיסק אוסטאוםפיט,הנצפה ב CT גורם ללחץ בינוני על השק התקאלי, ללא אות פתולוגי בחוט שינויים UVJ ד ו צדדי גורמים להיצרות של הנקבים , קשה מימין ובינוני משמאל עם לחץ על שורשים C 5
    C5-6 אוסטאופיטים אחוריים, פאראמדיאני לשמאל ולטרלית לימין הנצפים בבדיקת CT גורמים ללחץ קל על השק התקאלי יותר משמאל,ללא אות פתולוגי בחוט
    שינויים UVJ דו צדדי גורמים להיצרות ביננונית של הנקבים יותר משמאל עם לחץ על שושר C 6 משמאל
    C6-7 בלט דיסק קל ללא לחץ על השק התקאלי. שינויים UVJ דו צדדי היצרות פוראמינה מימין
    C7-T1 בלט דיסק ללא לחץ על השק התקאלי. ללא היצרות הנקבים
    שינויים דגנרטבים לאורך עמוד שדרה צווארי הגורמים ללחץ על השק התקאלח בגבהים C4-6 ולהיצרות הנקבים בגבהם הללו ללא עדות למיאלופתיה בחוט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Mri

פרופ` אייל יצחיאק
    30/09/2020

קשה לאמר ללא התלונות וללא בדיקה.
    בסך הכל שינויים ניווניים שיכולים להיות ללא משמעות או בעלי משמעות קלינית בהתאם לתלונות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו