מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי גב קשים מאוד, עזרה בפיענוח mriא16/12/2020
שלום,
בת 32, ב2015 אובחנתי עם פריצת דיסק l5s21 ומאז היה התקף אחד ומדי פעם כאבי גב אבל סה״כ נסבל..
ב2019 עברתי לידה קשה מאוד, הזריקו לי פעמיים אפידורל וכלום לא עזר. הלידה הסתיימה בניתוח קיסרי חירום.
חצי שנה לאחר הלידה התחילו לי כאבי גב קשים ביותר.. כאבים שאני לא מכירה.. בעיקר כשאני מתעוררת בבוקר או לאחר שכיבה ממושכת. בבוקר אני לא יכולה להתכופף בכלל אלא רק אחרי שעתיים בערך שאני זזה.
אני חווה את הכאבים האלה כבר עשרה חודשים ואין הטבה.. ניסיתי ארקוקסיה, אתופן, פיזיותרפיה וכלום לא עוזר.
הלכתי לראומטולוג ששלח אותי ל mri כי חשד שיש לי דלקת ולהלן התוצאות:
הודגמה בצקת מח עצם ב end plate l5 s21 מלווה בהנמכה של הדיסק. האדרה end plateשל l5 s21 לאחר הזרקת גדוליניום.
אין עדות לבצקת מח עצם בעצמות איליאקליות וסקרום.
אין עדות לשינויים מסוג החלפה של השומן או סקלרוזיס יתר.
לאחר הזרקת גדוליניום Iv יש האדרה בחלק סקרלי של מפרק דו צדדי, סימטרי, מדובר על תעלה וסקולרי מודגשת עם האדרה.
הראומטולוג אמר שזה לא דלקת ושלח אותי חזרה לאורטופד. מה התוצאות אומרות? מה זה בצקת מח עצם? האם ניתוח יעזור?
אני אבודה, סובלת מכאבים קשים ובקושי מתפקדת..
תודה מראש וסליחה על האורך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פתרון מעולה לבעיות עמוד שדרה תחתון ועליון
גילסרו17/12/2020רק מתיחות על מכשיר : גב back.
fit spine x3* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי גב
פרופ` אייל יצחיאק17/12/2020קשה מאוד לאמר ללא בדיקתך וללא צפייה בבדיקה.
קיימות סיבות רבות לכאבח גב.
כדאי להיבדק על ידי מומחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?