טראומה מטיפול כירופרקטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טראומה מטיפול כירופרקטי
    אפיק
    27/06/2008

שלום אני בת 46 לפני כ-7 שנים עברתי תאונת דרכים שבה נגרמו לי 3 פריצות דיסק בצוואר C1 - C4 C2או שהם בלט דיסק איני יודעת להבדיל בינהם, עברתי מספר טיפולים כירופרקטיים ואכן הכאבים נשכחו למשך 3 שנים (יש לי סיוט מסוג טיפול שכזה), לצערי חזרתי ל-4 טיפולים שכאלה באין מנוס לפני שנתיים שוב ושוב אני רגועה מכאבי הצוואר. לפני שנה החלו לי כאבים בעת שהייתי ישנה על צידיי הגוף באזור מפרקים הירכיים, לא יחסתי חשיבות והמשכתי בחיי הרגילים ,כגון צעידה בכל ערב שמרתי על תזונה בריאה, בהמשך זנחתי עצמי עליתי במשקל כ- 20 קילו,(87 קילו גובה 160), והחלו לי כאבים בעת ההליכה עם הזמן הורדתי יותר ויותר מפעילות ההליכה, כי הכאבים מתגברים יותר ויותר ככל שהזמן עובר פניתי לרופא אורטופד מהקופה היסברתי לו איך החלה ההתדרדרות בכאבי הגב אצלי, קיבלתי כל מיני כדורים לשיכוח הכאב בינהם אטופן, ארקוקסיה 90 מ"ג, ועוד ועוד ועד אוקסיקונטין,נישלחתי למיפוי עצמות שם הוזכר חברינו המהולל L5 שיש עלוי לחץ, ושוב חזרתי לכדורים נגד הכאבים, ונישלחתי לבדיקת CT. אני כבר במצב שאיני יכולה לצעוד יותר מ-5 דקות רצוף שלא נדבר שאיני יכולה כלל להתכופף !! הכאבים הורגים אותי,התייאשתי מהכדורים שום כדור או זריקה לא מקלים עלי,קיבלתי כמה זריקות קורטיזון ואני נגד זה, זה לא ניראה לי טיפול בבעיה !! זה רק טיפול להשתיק אותי כמתלונות על הכאב וזה מרגיז אותי יותר ! לפני שבוע נשלחתי לבדיקת CT, ושם הובחן L2-L3 בלט דיסק הגורם לחץ ניכר על השק התקאלי, L3-L4 בלט דיסק הגורם לחץ קל על השק התקאלי, L4-L5 בלט דיסק מסוייד הגורם לחץ ניכר על השק התקאלי, L5-S1 ניוון ובלט הגורם לחץ קל על השק התקאלי, לסיכום שינויים דיסקופיים כמתואר. שאלותי הם איזו פעילות אפשר לקיים כדי לחזק את שרירי הגב התחתון? האם זה יש דבר היכול לגרום לעצירת המצב ? איזה טיפולים אלטרנטיביים מומלצים? האם במצבי כבר ישקלו ניתוח? איתך הסליחה דר' על פנייתי הארוכה מודה לך מראש על תשומת הלב שתתקבל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טראומה מטיפול כירופרקטי

הוספת תגובה

• הודעה של: אפיק

ד``ר ליאור מרום
    27/06/2008

לגבי חיזוק פעילות גב תחתון- התיעצי עם פיזיוטרפיסט, ורדי במשקל.
    אין המלצה על טיפול אלטרנטיבי מסוים- נסי ותראי מה טוב לך
    אם יכשלו הטיפולים הללו - ניתן להתיעץ אודות ניתוח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו