קשר שמורל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשר שמורל
    מלי
    06/07/2008

שלום, אני בת 21 וסובלת מכאבי גב רציניים, בבדיקת c.t מצאו לי קשר שמורל קשה ביותר בחוליה מעל עצם הזנב אני חושבת שזה L5 הכאב שאני סובלת הוא בלתי נסבל כולל כאבי רגליים, אני עוד צעירה וזה משבש לי את כל החיים אני פוחדת שזה יחמיר רק עם השנים השאלה שלי אם יש מה לעשות כדי להתרפא?! מזה האם זה יוכל לחזור למצב הקודם הרגיל אנא עזרו לי. תודה מלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשר שמורל

הוספת תגובה

• הודעה של: מלי

ד``ר ליאור מרום
    06/07/2008

קשרית ששמורל היא ממצא אקרעי בלבד ואין לה קשר לכאבים. יש לבצע ברור למקור הכאב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר ליאור מרום שלום

מלי
    06/07/2008

קודם תודה על התיחסותך לשאלתי, בהקשר למה שכתבת רציתי להגיד שבברור אצל מומחה גב מביה"ח הדסה הוא אמר במפורש שהכאבים נובעים מהקשר שמורל למרות שאמרתי לו שיש לי כאבים חזקים גם בעצם הזנב וגם בעמוד השדרה עצמו כולל העצמות וכולל כאבי רגלים חזקים היו שבועות שהייתי משותקת - ממש כך! בבית ללא יכולת לזוז, אני כבר אובדת עצות ולא יודעת מה לעשות אני צעירה וזה פשוט מדכא אותי, אני נמצאת במצב נפשי עקב כך ירוד מאוד כל הזמן אני בוכה מכאבים, פניתי לכל המומחים וחלקם אומרים כך, וחלקם אומרים כך אני כבר ממש מבולבלת, אני שותה אתופן 600 מ"ג וזה לא עוזר מה לעשות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו