בירור לגבי בדיקות ואבחנה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בירור לגבי בדיקות ואבחנה.
    שי חנניה
    08/07/2008

שלום שמי שי הנני חייל כבן 20 כמעט לפני שנה ו-3 חודש עברתי תאונת דרכים מישהי התנגשה מאחור וכנראה היה "צליפת שוט" ומאז התחיל הסיוט הנוראי שלי שבגללו אני ממש סובל ברמות נוקשות וגבוהות כאבים שהתחילו בצוואר והקרינו לגב תחתון ב עליון, שכמות כתפיים שורשי כפות ידיים,רגליים זה האיזורים העיקריים ובנוסף עייפות כרונית שלא נעלמת או עוזבת אתי גם לאחר שינה טובה מאוד אפילו אם אני יושן 12-13 שעות עדיין קם ורוצה להמשיך לישון השילוב הזה לש הכאבים והשינה הלא טובה מקשה עלי נורא אני כל היום עובר מרופא לרופא כמו חתול שחור השינה שלי לא טובה ההתעורות נורא קשה בבקרים כאבים לוקח זמן להתעורר בנוסף אני חולה סכרת TYPE2. ראומוטולוגית באיכלוב איבחנה שזה פיברומיאלגיה אבל בזמן האחרון יש לי תחושבה לכיוון אחר רציתי לדעת לגבי בדיקות מעבדת שינה? רציתי לדעת את כל הבדיקות שיש שמאבחנות דלקת (דלקת פרקים וכל זה) אם יש? מה לגבי בדיקת מיפויי עצמות ו- בדיקת MRI ? מה לעשות תן לי תשובה חייב עזרה באמת בתודה שי חנניה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בירור לגבי בדיקות ואבחנה.

הוספת תגובה

• הודעה של: שי חנניה

ד``ר ליאור מרום
    08/07/2008

בעיתך סבוכה מידי על מנת לענות תשובה רצינית בפורום מבלי שנבדקת.
    מציע לך להבדק באופן מסודר ויסודי אצל רופא שירכז את כוון הברור שצריך לבצע אצלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו