מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקע דיסקאאא21/07/2008
שלום. אני בן 30. סובל 9 חודשים מבקע דיסק מרכזי l5 s1 . טופלתי ב דיקור וכירופרקטיקה וסידרה של 3 זריקות אפידורל שלא שיפרו את המצב. האורטופד ממליץ על זריקה תחת שיקוף. המועד שנקבע לי לשיקוף הוא 30/10/2008 !!!. הבעיה שהטיפול דרך מכבי בצינורות המקובלים מאוד איטי. mri לא עשיתי כי האורטופד טוען שכרגע אין טעם (אין טעם לי או לחסכון של הקופה) כי אני עוד לא בשלב של ניתוח אלא בשלב של השיקוף . שאמרתי לו שאני רוצה לשקול אופציה של צריבה הוא לא כל-כך ידע על מה אני מדבר...(הוא מומחה לכף יד) שאלותיי: 1. מה העלות של mri וצריבת דיסק (באם לפי הצילום צריבה עשויה לעזור )באופן פרטי. 2.האם לדעתך אדם שסובל 9 חודש מהגב וביעקר מהרגל לא מין הראוי שיבצע צילום mri ע"מ ללמוד טוב יותר מה הבעיה ומכאן מה דרך הטיפול היעילה עבורי. 3. האם דרך הקופה ניתן לפנות למומחה עמוד שידרה או שמומחה עמוד שידרה זה רק במסגרת פרטית? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: א
ד``ר ליאור מרום21/07/2008צריבה באופן פרטי- המחיר כולל עלות חדר ניתוח ושכר מנתח- מאוד משתנה.
בקופ"ח מכבי יש מומחי עמוד שדרה, אני אחד מהם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?