ניתוח בעמוד שדרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ניתוח בעמוד שדרה
    רגינה
    22/07/2008

שלום רב ד"ר! אני בת 29 אמא חד הורית לילד בן4. סובלת די זמן מפריצת דיסק בגב התחתון בחוליות L4L5 לפני שנתיים קיבלתי התקף רציני ומאז אין לי מנוס מזה. בהתחלה זה הקרין לרגל שמאל עם לחץ חזק על השק הדוראלי עשיתי כל מיני טיפולים כגון: כירופרקטיקה, פיזיאותרפיה, זריקה אפידורלית, ושאיבת דיסק ושום דבר לא עזר לי. חזרתי שוב לכירופרקטיקה זה עזר קצת אולי ל4 חודשים וזה היה לפני שנה. שוב קיבלתי התקף וזהו וממנו אני כבר לא יוצאת גם כירופרקטיקה כבר לא עוזרת שום דבר בעצם. כיום אחרי שיכנועים של כמה רופאים החלטתי לגשת לניתוח כי כבר נמאס לסבול! כיום זה כבר שני הרגליים כואבות איני מסוגלת להתישר. הרופא אמר לי שבגלל שהדיסק הוא כזה גדול ו הרבה זמן עומד על העצב אז הוא לא נותן לי 90% הצלחה אלא רק 80%, כי גם בגלל שמשכתי את כל העניין שנתיים, פשוט פחדתי נורא מהניתוח ומהשלכות שלו. אמר לי הרופא שאמור לנתח אותי שאם לא אעשה את הניתוח עכשיו אז אעשה לעצמי נזק בלתי הפיך. ד"ר אני עדיין נורא מפחדת אך כמו שאתה רואה אין לי הרבה ברירות. ואיך זה בא על ידי ביטוי 80% הצלחה ולא 90% ? אשמח לקבל ממך תשובה! תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ניתוח בעמוד שדרה

הוספת תגובה

• ניתוח בעמוד שדרה

ד``ר ליאור מרום
    30/07/2008

קשה לכמת שיעורי הצלחה בין 80 ל 90 אחוז , אחוזי ההצלחה אינם מדע מדויק.
    מבלי לראות את ההדמיה שלך ולשמוע במדויק ממה את סובלת וכן בדיקתך- לא אוכל לחוות דעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו