מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח בעמוד שדרהרגינה22/07/2008
שלום רב ד"ר! אני בת 29 אמא חד הורית לילד בן4. סובלת די זמן מפריצת דיסק בגב התחתון בחוליות L4L5 לפני שנתיים קיבלתי התקף רציני ומאז אין לי מנוס מזה. בהתחלה זה הקרין לרגל שמאל עם לחץ חזק על השק הדוראלי עשיתי כל מיני טיפולים כגון: כירופרקטיקה, פיזיאותרפיה, זריקה אפידורלית, ושאיבת דיסק ושום דבר לא עזר לי. חזרתי שוב לכירופרקטיקה זה עזר קצת אולי ל4 חודשים וזה היה לפני שנה. שוב קיבלתי התקף וזהו וממנו אני כבר לא יוצאת גם כירופרקטיקה כבר לא עוזרת שום דבר בעצם. כיום אחרי שיכנועים של כמה רופאים החלטתי לגשת לניתוח כי כבר נמאס לסבול! כיום זה כבר שני הרגליים כואבות איני מסוגלת להתישר. הרופא אמר לי שבגלל שהדיסק הוא כזה גדול ו הרבה זמן עומד על העצב אז הוא לא נותן לי 90% הצלחה אלא רק 80%, כי גם בגלל שמשכתי את כל העניין שנתיים, פשוט פחדתי נורא מהניתוח ומהשלכות שלו. אמר לי הרופא שאמור לנתח אותי שאם לא אעשה את הניתוח עכשיו אז אעשה לעצמי נזק בלתי הפיך. ד"ר אני עדיין נורא מפחדת אך כמו שאתה רואה אין לי הרבה ברירות. ואיך זה בא על ידי ביטוי 80% הצלחה ולא 90% ? אשמח לקבל ממך תשובה! תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח בעמוד שדרה
ד``ר ליאור מרום30/07/2008קשה לכמת שיעורי הצלחה בין 80 ל 90 אחוז , אחוזי ההצלחה אינם מדע מדויק.
מבלי לראות את ההדמיה שלך ולשמוע במדויק ממה את סובלת וכן בדיקתך- לא אוכל לחוות דעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?