לאחר שאובחן אצלי היצרות חמורה בגב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר שאובחן אצלי היצרות חמורה בגב
    בוני
    28/07/2008

בין L4 -לL5 לפני די הרבה זמן כחודשיים נלקח ממני לפני כשבוע לבדיקה נויורולוגית נוזל חוט השדרה לאחר הלקיחה לא כאב לי לעומת זאת עכשיוכשבוע אחרי הגב התחתון כואב מאוד עם השלכות לרגל ימין האם יכול להיות שיש קשר לכך עלי לציין כי גם לפני כן כאב לי הגב אבל ממש לא כמו עכשיו עם השלכות לרגל ימין מה עלי לעשות האם מותר לי לצעוד קצת לא הרבה ובכלל האם פעילות כלשהי מותרת ואו כדאי בעצם לעשות מה שאני עושה כבר כשנה -לא לעשות כלום מרוב פחד שיחמיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ובנוסף

בוני
    29/07/2008

ההתנהלות שלי כבדה מאוד ולא מתאימה לאופי האישי שלי, משו קורה לי ולא יודע מה ההליכה קשה עלי מילא יש לי פגיעה ברגל שמאל ואני נעזר כבר שנים עם מקל הליכה מוכר ע"י משרד הבטחון ויש לי % 30נכותמוכר על רגל צליעה קשה מאוד , הפחד שלי מבוסס על כך שברגע שהאבד גם את היכולת שלי ברגל ימין וואללה אני פוחד אפילו לחשוב על כך האם אני בסיכון??אנא ד"ר תן איזשהו כוון אולי אדע מה לעשות קשה לי ואני מאוד מפחד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאחר שאובחן אצלי היצרות חמורה בגב

ד``ר ליאור מרום
    30/07/2008

יש לבדוק האם אין זיהום כתוצאה מהפעולה- לפנות לבדיקת רופא משפחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו