מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים בגב תחתוןאמיתי09/08/2008
שלום רב, לפני מספר ימים תקף אותי כאב עז בגב תחתון מלווה בהקרנות לצדדים וצריבה בדרכי השתן. עקב היסטוריה של אבנים / גרגרים בכליות מלפני מספר שנים סברתי כי גם הפעם מדובר במקרה דומה. התחלתי לשתות הרבה מים וקיוויתי לטוב. בעקבות התגברות הכאב פניתי ביום חמישי בבוקר לרופא המשפחה אשר טען לאחר בדיקת שתן בסטיק כי אין לי שום דבר בדרכי השתן כי הבעיה היא אורטופדית. טופלתי בזריקת וולטרן שלא עזרה ובמשכחי כאבים. את הלילה של חמישי שישי לא ישנתי כלל כולי מתפתל מכאבים כולל התכווצויות חזקות בגב תחתון. היום בבוקר יום שישי פניתי שוב לרופא משפחה אחר אשר שוב טען כי הבעיה אינה בדרכי השתן והיא בעיה אורטופדית בלבד. לבקשתי הוחלפו תרופות משכחי הכאבים וקיבלתי גם הפניה למוקד של מכבי. במוקד נבדקתי ע"י אחות וע"י אורטופד. האוטופד טוען כי אין לי שום בעיה אוטופדית ... הרופא הכללי במוקד בדק אותי עשינו צילום ובדיקת שתן. מפיענוח הממצאים טוען הרופא כי לא התגלה שום ממצאים המעידים על בעיה כל שהיא בדרכי השתן וכי אינו יודע מה בעיה זיהום , אבנים , כיווץ שרירים או כל דבר אחר. קיבלתי הפניה לחדר מיון למקרה שהמצב יחמיר והפניה למכון אולטאסאונד לצילום דרכי שתן. הרופא המליץ להמשיך במשכחי כאבים וצייד אותי במכתב שחרור לרופא המשפחה למעקב. כמו כן טוען הרופא בתחלס לא משנה מה יש לי מה שחשוב לטפל בכדורים בכאבים. מה שאותי מטריד בגדול זה שאף רופא לא יודע לומר מה יש לי הכל השערות וגם הטיפול הוא בסימפטומים ולא בבעיה. אשמח לשמוע דעה נוספת והמלצות להמשך בדיקות ומעקב. שבת שלום אמיתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: אמיתי
ד``ר ליאור מרום10/08/2008לא יכול לענות מבלי לבדוק אותך, האבחנה המבדלת רחבה ולא ניתן לשער ללא בדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאבי גב תחתון מזה 7 חודשים- פריצת דיסק
כאבי גב תחתון ומותניים לאחר רנטגן
עזרה בפענוח mr- כאבי גב תחתון
כאבי גב קשים מאוד בן 25
ספונדילוליסטזיס- כאבים שמקרינים מהגב לרגל
גב תחתון- קליקים קלים בצד שמאל
פענוח mri עזרה בממצאים- בת 31
מפרקי האגן-האם יש שינויים במפרקים
כאבים בגב התחתון וברגליים- שימוש במדרסים
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?